2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر شکاکه ؟ چکارا میکنه و چی میگه؟

تا الان ک تحملش کردم و دوسشم دارم. میترسم در اینده پشیمون بشم.مثلا پیگیرمه خیلی. گیر میده به پوششم با رفت و امدم تحت نظر میگیره . از دوست خوشش نمیاد‌میترسم در اینده این دوست تبدیل بشه به خانواده و فامیل و کناره گیری کنم .‌گاهی شده تعقیبم کنه .گوشیمو چک میکنه گاهی

عزیزم جدا شو الان نشی بعدا میشی پس تا نرفتی خونهدخودت جدا بشو.

همسرت درمان نمیشه .

همسر منم شکاکه اما من دیگه قهر کردم و رفتمخونه بابام برای جدایی با کلی التماس برگشتم و الان بهتر شده.

اما بهم نمیگه چادری باشم و روی مسائل دیگه گیره.

خودتو بدبخت نکن.

عزیزم جدا شو الان نشی بعدا میشی پس تا نرفتی خونهدخودت جدا بشو.همسرت درمان نمیشه .همسر منم شکاکه اما ...

تاپیک هاتو خوندم.من دانشگاه میگه برو ولی تعقیبم میکنه.کنترلم میکنه.یا هر لباسی میپوشم گیر میده. شک و تهمت هم داره گاهی اوقات.‌ تو شوهرت بهتر شده؟چند وقته برگشتی از قهر؟

تاپیک هاتو خوندم.من دانشگاه میگه برو ولی تعقیبم میکنه.کنترلم میکنه.یا هر لباسی میپوشم گیر میده. شک و ...

من همسرم خیلی دیگه دست بزن داشت و ۶رروز دعوامون بود تو عقد حتی

ولی چون باکره نبودم مجبور بودم تحمل کنم اما برگردم عقب میگم بدرک و بهم میزنم.

پدر مادرم خودشون اومدن بردنم و یک روز خونا بابام بودم میخواستم برم شکایت دیگع اومد التماس بابام

گریه کرده بود پیش بابام.

جلو خانوادمم گفت گوه خوردم غلط کردم برگرد .

الان حدودا دو هفته برگشتم 

دعوا نداشتیم دیگه و مهربون شده و فردا اومدنمم یه کار توی روز پیدا کرده الان دوجا کار میکنه و کمتر خونس.

اما خب همچنان کار وددانشگاه نمیرم .

تاپیک هاتو خوندم.من دانشگاه میگه برو ولی تعقیبم میکنه.کنترلم میکنه.یا هر لباسی میپوشم گیر میده. شک و ...

امید نداشته باش بهتر بشه.

لطفا تا عقد نکردی تمومش کن انقدر ادمای نرمال هستن که بیان خواستگاریت

من همش ترس تو دلمه . گاهی میبینم یسری چیزا چک میکنه دوباره اما به رو نمیارم.

درباره گذشتت نمیپرسه؟

اصلا نگفتم کسی و میخواستم . 

با این وجود خیلی هی پرسید و من گفتم کسی نبوده‌ اخرین بار که دعوامون شد سر همین گذشته بود که هی میگفت گذشتت به من مربوطه چرا فلان نفر و فالو کرده بودی! در صکرتی که اون ادم که فالو کردا بودم همسایمون بود.

در کل اصلا نگفتم کسی بوده و هیچوقتم نباید گفت حتی اگر بهترین مرد دنیا نصیبت شد.