2777
2789

هر روز برقا و آب ها می‌ره بعد که آب میاد بخدا باید ده دقیقه بمونی تا یه لیوان پر بشه دیروز رفتم حموم اینقدر آب کم بود اصلا آبگرم کن روشن نمیشد با آب سرد به زیر بغل هامو شستم سرم یخ زده بود داشتم سینوزیت میکردم دیگه اومدم بیرون روزای قبل هم همینطور 

خسته شدم دیگه هیچ راه نجاتی هم وجود ندارع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه راه حل هستاب جوش بذاری بریزی داخل لگن اب و روش اب سرد بریزی تا گرم بشه و خودت رو بشوریمادرت باید ...

تا کی اینجوری کنیم ؟ 

زمستون و پاییز هم برقا می‌ره هم آب ها هم گاز ها اون وقت دیگه خودکشی تنها راه نجات این زندگیه 

حلال نمیکنم باعث و بانیش رو 

محبوری آب گرم کنی با کتری خودت رو بشوری کامل،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تا کی اینجوری کنیم ؟ زمستون و پاییز هم برقا می‌ره هم آب ها هم گاز ها اون وقت دیگه خودکشی تنها راه نج ...

چاره ای نداریم

کشور داره وارد خشکسالی میشه

بارون نیومدن و خالی شدن پشت سد ها رو چه میشه کرد؟ حداقل بهتر از کثیف بودنه عزیزم

خونه مادرم کجا بود من مجردم برم خونه کی

پس برو حموم عمومی 😁

با بگو مامانت چند نوبت آب داغ کنه برات 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خونه مادرم کجا بود من مجردم برم خونه کی

پس همونه خونه ات خوب نیست

مثل خونه من، چند سالی اب تو لگن گرم نیکردم حمام میکردم و ابگرمکن روشن نمیشد 

ساعت ۵صبح یا ۲شب برو روشن میشه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد