2777
2789

چطوری زندگی کنه حتی اگه موفق و مستقلم بشه آیندش چی میشه حتی اگه تا چن سالم ازدواج نکنه آیندش چی میشه چطور میتونه به کسی اعتماد کنه تو رو خدا تجربه اطرافیان حرف بزنین بگین چیکار کردن دید جامعه چجوریه به این دختر

هیچی دیگه بدبخته فکر نکنم کسی بگیرش دیگه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل باش و دستت تو جیب خودت فقط

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

دوتا طلاق واسه خانم فاجعه است 

ما ک داشتیم تو فامیل

با یه آقای خوب ازدواج کرد، بچه هم دارن

داره زندگیشو میکنه

تو این مملکت تو فرشته هم باشی پشتت حرف درمیارن پس نسبت به حرف بقیه باید بی اهمیت باشی

درمورد اعتماد کردن و نکردن هم خب باتوجه ب اینکه طرف ضربه خورده صد در صد اعتماد کردن براش سخت میشه ولی غیر ممکن نه

اومدیم ب این دنیا ک یه سری چیزارو تجربه کنیم و با کمک نجربمون بهتر زندگی کنیم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکی از اقوام دوبار طلاق گرفت و برای بار سوم‌ازدواج کرد و خوشبخته 

بار اول شوهرش بهش خیانت‌میکرد . بار دوم در حد ۱۵ روز عقد بود شوهرش معتاد بود. الانم ازدواج کرده هر دو هم از ازدواج قبلی بچه دارن

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

دوتا طلاق واسه خانم فاجعه است

حالا میمیردی اینو نگی مثلا؟؟

چقدر زبون نیش دار بده

فکر نمیکنی با این حرف مفتی ک زدی طرف چ حس بدی به خودش پیدا میکنه؟

فاجعه این رفتار مزخرف شماست که نسنجیده حرف میزنید فقط

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه فامیل دیگه هم دوبار طلاق گرفته و بازم ازدواج کرده. از هر کدوم هم‌یه بچه داره

ولی این درسته شوهراشون مشکل داشتن ولی خودشم بی نقص نبود.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

هیچی نمیشه به زندگیش ادامه میده. یا برای انتخاب سومی چشماشو باز میکنه و درست انتخاب میکنه یا مجرد میمونه و کیف دنیا رو میکنه. دهن مردم هم که در هر شرایطی بازه پس بدون توجه به حرفای بقیه اونجوری که خودت صلاح میدونی زندگی کن

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا میمیردی اینو نگی مثلا؟؟چقدر زبون نیش دار بدهفکر نمیکنی با این حرف مفتی ک زدی طرف چ حس بدی به خو ...

بتو ربطی نداره 

تو کار دیگران دخالت نکن شما بروربیست بار طلاق بگیر من با استارتر بودم نه تو فضول