2777
2789
عنوان

به این آدم چی میشه گفت

78 بازدید | 7 پست

انقدر بقیه راجب آدمای مسخره دورشون حرف زدن بهتره منم راجب این قضیه که خیلی اذیتم میکنه حرف بزنم تا نظرتونو بدونم

یکی از دوستام همیشه فقط خودشو میبینه و اصلا براش اهمیتی نداره که بقیه در چه حالن . خودش اگه کوچیکترین دستاوردی داشته باشه اونو میکنه تو چشم بقیه ولی اگه یه نفرو ببینه که از خودش سرتره و دستاوردای بیشتری داره یه جوری رفتار میکنه که بی اهمیت نشونش بده

راجب هر کاری هم ازش نظر پرسیدم همش نا امیدم کرد . به نظرتون چیکار کنم با این آدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من باشم باهاش صمیمی نمی مونم اما اهمیتی هم نمیدم که مثلا باهاش دعوا کنم و اینا

دقیقا بهترین کار همینه که بی دعوا و بدون بحث آدم باهاش قطع ارتباط کنه چون آدم بشدت بدیه همش یه ایراد از زندگیم کشیده بیرون اصلا یه لحظه هم نمیتونم تحملش کنم

واقعا برای خودم متاسفم که انقدر شخصیتمو پایین آوردم با این دوست شدم

عزیزم خودت و سرزنش نکن، همه ی ما انسان ها حق انتخاب و اراده داریم و ممکن بعضی از انتخاب هام غلط باشه منم ی انتخاب غلطی که کردم این بود با دختر همسایه مون دوست شدم اومد توی مدرسه م ثبت نام کرد من درسم از اون زرنگ بود معدلم بالا بود همیشه البته راهنمایی بودیم اینقدر باهم حسودی میکرد ی بار من معدلم ۱۸ شد اون ۱۶ ایقد ناراحت شد، نمونه دولتی قبول نشدم خوشحال شد 

باهاش قطع رابطه دارم هم خوشحال و هم آرامش دارم، اینو همیشه یادت باشه

اول خودت، بعد خانوادت بعد دیگران، اینقدر خودت دوست داشته باش اگه اگه یکی کوچک‌ترین بی احترامی رو کرد ازش دور شی

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید