2777
2789
عنوان

تا عصر برم مطب دق ميكنم

342 بازدید | 29 پست

بچم يه سالشه دوشب بدجوررر گريه ميكنه 

صبح ديدم التش ورم كرده ولي ديشب اينطوري نبود روي التش انگار كه مورچه گزيده اينطوري شده 

خداي من😭😭😭😭كسي تجربه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره یا پسر؟

خب شاید ادرار سوخته شده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اگه ادرار سوختگیه کالاندولا بزن سریع خوب میشه

بچه اذیت نشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

خیلی دلایل میتونه داشته باشه قارچ پوستی یا ادرار سوختگی.

اگه یه قسمت ورم کرده نگرانی نداره سوختگی همراه راش پوستی هست وپوست تغیر رنگ میده ولی اگه همه جاش کرم کرده سوختگی نیست ببرش دکتر حتما

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ببين ادرار سوخته شده ولي ورم كرده روي التش ممكنه بخاطر ادرار سوختگي ورم كنه؟

من بچه ندارم عزیزم تجربه ایی ندارم

ولی خب وقتی سوخته دوباره ادرارم که میکنه امکان داره همچین اتفاقی بیوفته

همون پماد و بزن پوشک پاش نکن 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خیلی دلایل میتونه داشته باشه قارچ پوستی یا ادرار سوختگی. اگه یه قسمت ورم کرده نگرانی نداره سوختگی هم ...

روي التش يك قسمت يعني كلش روم نداره ادرار سوخته هم شده 

اخه ادرار سوختگي ورم داره؟ 

ملتهبه و قرمز هم هست 

روش انگار پشه يا مورچه نيش زده