2777
2789
عنوان

چیشد ک همه چی این قد گرون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
وقتی تحریمیم نمیتونیم امونیاک رو وارد کنیم (کود لازم برای کشاورزی) نمیتونیم سموم کشاورزی رو وارد کنی ...

حقوق کارگرای شرکتها رو میدونی؟۱۵تا۳۰تومنه.حالا ما اون ۱۵تومنیه هستیم من به کارمند کاری ندارم کی میتونه با۱۵تومن زندگی کنه ؟طلاق رو سختش کردن که مردم بمونن سرزندگیاشون اما چیزی که داره گند میزنه به زندگیا گرونیه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
همین الانش هم اگر کل تحریم ها رفع بشه برمیگردیم به همون زمان حتی خیلی بهتر

مگه میزارن رفع شه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق کارگرای شرکتها رو میدونی؟۱۵تا۳۰تومنه.حالا ما اون ۱۵تومنیه هستیم من به کارمند کاری ندارم کی میتو ...

کسی که میدونه با پونزده میلیون نمیتونه زندگی تشکیل بده نیازی نیست ازدواج کنه تا وقتی استقلال مالی نداره
قوم من تو اسنپ و یک جای دیگه کار میکنه همون حدود درامد داره ازدواج هم کرده ولی بچه نمیارن چون میدونه نمیتونه خرجشو بده
15 میلیون برای دو نفر بسه 15 میلیون وقتی کمه که بچه بخوای بیاری
الان همسر همون قومی که گفتم یک کار پاره وقت پیدا کرده قراره کمک خرجش باشه بچه هم بیارن

کسی که میدونه با پونزده میلیون نمیتونه زندگی تشکیل بده نیازی نیست ازدواج کنه تا وقتی استقلال مالی ند ...

ما زمانیکه ازدواج کردیم اینقدر گرونی نبود همه چی میشد تهیه کردالان با دوتا بچه کم میاریم همیشه مجبورم کارکنم و بچه ها رو تنها بزارم

منظورم چیز دیگه ای بود از گفتن این حرف

میفهممت خواهر همه ما کاربریمونو دوس داریم😅