2777
2789
عنوان

چیشد ک همه چی این قد گرون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
پسته داخلی ربطش به تحریم چیه که گرون بشه ؟

کشاورزی که پسته میکاره قراره خرجشو با فروختنش دریاره تو همین مضیقه مالی
فقط هم تو داخل گرون نمیشه پسته و زعفرون ایران که صادرات خیلی زیادی هم دارن کلا گرون شده تو این چند سال تحریم اونم خیلی زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزونی رو مانسل دهه پنجاه دیدیمپول تو جیبیم روزی ۵ تومن بود ،پنج تا تک تومن🥲

واقعا ی شوک بزرگه اگه من تو اون زمان بودم و الان میرفتم خرید قطعا روانی میشدم حالا این از کشور خودمون و اون از سوئیس که قیمت وسایلها و خوراکی هاش ۲۰ ساله که تغییر نکرده

برنج هاشمی ۲ و خورده آیه 💔

ای خواهر ما از پاکستانی رسیدیم به هندی با ما وحقوق۱۵تومنیمون از برنج هاشمی حرف میزنی🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

[QUOTE=391481263]واقعا ی شوک بزرگه اگه من تو اون زمان بودم و الان میرفتم خرید قطعا روانی میشدم حالا این از کشور خودمو ...[/QUOT

هییییییییی😔

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
همه تقصیرا به خارجیا ربط داره اصلانم مسولین داخلی مقصر نیستن😐

همش تقصیر او ترامپ کله زرده بابا😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
همش تقصیر او ترامپ کله زرده بابا😅

مگه قبل کله زرد همه تو پول غلت میزدیم؟

ولمون کن عامو🤕🥴

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وای نمیدونم بخندم یا گریه کنم😅

بخند خواهر ما خودمونم دیگه فقط میخندیم

مگه قبل کله زرد همه تو پول غلت میزدیم؟ولمون کن عامو🤕🥴

فعلا میندازیم گردن اون تا یکی پیداشه گردن بگیره🤣

ای خواهر آمریکاست که سیب زمینی پیاز رو تحریم میکنه؟آمریکا باعث شده میوه و سبزی قیمت مرغ بشه.مرغ قیمت ...

وقتی تحریمیم نمیتونیم امونیاک رو وارد کنیم (کود لازم برای کشاورزی) نمیتونیم سموم کشاورزی رو وارد کنیم باید از خزانه اب خودمون استفاده کنیم و وضع اب رو هم تو این خشکسالی میدونی
بعدشم گرون شدن سیب زمینی پیاز به نفع کسی نیست به جز همون قشر کشاورزی که جزو مردمن بالاخره اون هم باید بتونه تو این شرایط اقتصادی زندگی کنه.. مگه حقوق کارمندا بالا نرفته؟