2777
2789
عنوان

چیشد ک همه چی این قد گرون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
من یادمه بستنی میوه ای۵۰تومن میخریدیم،کیم ۱۰۰تومن،یادش بخیر

من با ۵۰۰ پول تو جیبی خوراکی برای مدرسه م میخریدم هرروز 

۲۵۰ کیک دوقلو ۲۰۰ م آبمیوه نی دار میشد اسم مارکش نوشنیدنی بود فک کنم 

امضا میخوای چیکار 

فقط تحریم های امریکا و بیرون رفتن از کریدور هاوگرنه رشد اقتصادیمون تو کل خاور میانه دومیم

ای خواهر آمریکاست که سیب زمینی پیاز رو تحریم میکنه؟آمریکا باعث شده میوه و سبزی قیمت مرغ بشه.مرغ قیمت گوشت بشه گوشت قیمت طلا😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه بهم 1000 تومن میدادن میرفتم کلی خوراکی میخریدم طوری ک تو دستم جا نمیشد فقط هزارتومن الان جز پو ...

منم موافقم ولی اینجا دراصل جای حرفای بارداری و نی نی داری بوده 🤣

لایک نکنید .توروخدا 
منی ک روغن رو یادمه مامانم از مغازه خرید ۶ هزار تومن تااینکه اونروزی رفتیم مغازه و ی روغن نزدیک ۲۰۰ ...

ما سال اول خانه داری برنج۸۰تومن میخریدیم بعد۹سال داریم۱۵۰۰میخریم انگار ۴۰سال گذشته

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من با ۵۰۰ پول تو جیبی خوراکی برای مدرسه م میخریدم هرروز ۲۵۰ کیک دوقلو ۲۰۰ م آبمیوه نی دار میشد اسم م ...

من پول تو جیبی خوراکیم روزی۲۰۰بود باش کیک و ساندیس میخریدم،بعد قدرت خریدامون بیشتر بود الان ک ی کیک ساده هم خریدش برای هرروز سخته چ برسه مثل قدیم با هزار تومن یه نایلون پر خوراکی بخری،الان سر از یک میلیون درمیاره

پدسگ إمریکا😜

😂😂😂

ای خواهر آمریکاست که سیب زمینی پیاز رو تحریم میکنه؟آمریکا باعث شده میوه و سبزی قیمت مرغ بشه.مرغ قیمت ...

همه تقصیرا به خارجیا ربط داره اصلانم مسولین داخلی مقصر نیستن😐

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
خوب شود اون دوره رو ندیدم مگرنه با این همه تفاوت قیمت تا الان قطعا روانی میشدم 🤣🤣🤣

ارزونی رو مانسل دهه پنجاه دیدیم

پول تو جیبیم روزی ۵ تومن بود ،پنج تا تک تومن🥲

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد