2777
2789

سلام

تو جامعه بیشتر وقتا دارم میبینم کم نیستن مادرانی که تربیت صحیح ندارن و بچه دار میشن و همون بی تربیتی رو بچه هم برمیداره!!! حتی خیلی‌هاشون به بلوغ فکری ازدواج نرسیدن! 

باور کنید بچه نیاز به تربیت نداره بچه از دیدن شما تربیت میگیره 

اون روز رفته بودیم پارک بچه ها فنس استخر توپی رو کشیده بودن بالا بدون اجازه فروشندش وارد شده بودن توپ هارو بهم میرختن و مادرا همون طور نگاه می کردند 

مادری که تو اینجا واکنش نشون نمیده رسما دارع دزدی رو بچه یاد میده 

یا وقتایی که میگن بچه عروسی نیارید به خاطر بچه نیست به خاطر مادر بی شعورش هست که توانایی بچه داری نداره!

📍📍📍مادرا اول خودتون رو اصلاح کنید بعد بچه بیارید لطفا یه نسل دیگه رو بی شعور بار نیارید

مشکل اینه که کسی که کمبود تربیت داره غالبا این کمبود رو احساس نمی‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان یسری ها میان میگن وا بچن چقدر ظالمی که اینطوری میگی وا مادرا نمیتونن بچه ها رو قفل و زنجیر کنن

بچه باید انرژی و هیجانش تخلیه شه یا نه😐😐

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

دقیقا

من فروشنده هستم طرف میاد ب اندازه ی ارزن شعور فهم تربیت نداره 

بعد دنبالش بچه هست

یبار عصبی شده بودم گفتم خانم شما چطور با این رفتارتون بچه تربیت میکنید!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چه موضوع جامعی رو مطرح کردی که از جهاتی هم درسته هم نادرست

اغلب آدما ایراد دارن اشتباهات رفتاری دارن صِرف این اشتباهات نمیشه همه بچه دار نشن که

درستش اینه که هر آدمی وقتی به سنی رسید که متوجه اشتباهاتش شد؛ به دنبال رفع اون مشکلات بر بیاد وگر نه با تعریفِ شما  نسل آدم باید منقرض بشه

موافقم.. چن وقت پیش تو بازار یه مادر دختری رو دیدم دختر ۳سال اینا داش... به دخترمیگف کثافت پدر سگ ری ...

خب همینو بچه یاد میگیره دیگه

مادر من یه بچه آورده ولی منو درست تربیت کرده

خب همینو بچه یاد میگیره دیگهمادر من یه بچه آورده ولی منو درست تربیت کرده

اره دیگ این چ طرز حرف زدن با بچه سه ساله س اخه... دلم برا بچه سوخت بخدا

یا مم مادرایی دیدم کنار بچه دوساله قلیون میکشن بعد قلیون میدن دست بچه بکشه عکسم میگیرن پست میکنن افتخارم میکنن بخدا دیدم ک. میگم

چه موضوع جامعی رو مطرح کردی که از جهاتی هم درسته هم نادرستاغلب آدما ایراد دارن اشتباهات رفتاری دارن ...

من گفتم بچه دار نشن؟

کاش با دقت بیشتری میخوندید

نوشتم تا وقتی تربیت نشدید و به درک درستی نرسیدید بچه دار نشید چون نسل بی تربیت رو پرورش میدید 

منظورم اینه اول خودتون رو اصلاح کنید بعد بچه بیارید عزیز😄