2777
2789

براش شامپو وشانه مخصوص دکتر داد ومیزنه الان من حوله ولباسا رو جطوری بشورم؟رو مبل ها خوابیده به صندل تمیه داده رو فرش خوابیده دخترم اینا رو چیکار کنم؟شوهرم هم همکاری نمیکنه دکتر گفت همه باید شامپو بزنن تو خونه ولی شوهرم نمیزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تشنج کرده نمیتونستم از شامپو براش استفاده کنم

من هیچی رو نشستم فقط با شونه مخصوص شپش سر خودمو دخترم و شونه میزدم روزی دوبار

بعدم خوب شدیم 

بعد هم هر جا میخواستیم بریم اسپری ضد شپش نلا گرفتم زدم به سرمون و وقتی می اومدیم خونه یه بار با اون شونه قشنگ شونه میزدم سرمونو

خدا رو شکر دیگه اصلا نگرفیم از ۴ سالگیش تا الان که ۹ سالشه

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

یه ملافه بزار رو پشتی وتشکش هرروز اونو ولباسهاشو بنذاز لباسشویی

شامپو رو تا سه چهار هفته هفته ای یکبار ادامه بده 

احیانا اگه بخارشور داری فرش ومبل رو روشون بکش اگه نداری کیسه جارو برقی رو  خالی کن که مکش جارو خوب باشه هرروز جارو بکش 

شپش بیرون بدن انسان وحیوان چون نمیتونه تعذیه کنه زنده نمینونه

فقط موهاشو خوب بشور و خشک کن با سشوار و قبل حمام سرکه بزن کل موهاش بذار یه کم بمونه.  شب هم قطره معجزه بزن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.