2777
2789

یاد زدنش بهم پیش پدرو مادرش.. لگدزدنش بهم تو خیابون ک حتی غریبه ها بهش حرف زدن.. بیرون انداختنم از خونه اونم راحت 10 بار.. نمیتونم گریه نکنم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین موجودی واقعا لایق بغل کردن نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره ولی فوشاش برام عادی شده تو دلم مونده کاراش

دوست داره؟

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اره ولی فوشاش برام عادی شده تو دلم مونده کاراش

دلتو بنظرم صاف کن

اینقدر مرد هست که زنشونو ول میکنن

خیانت میکنن

یا اصلا جاشونو از زنشون جدا کردن

یا مثلا به زنشون کلی بی توجه هستن 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

دلم به درد اومد چی بگم آروم بشی🥺🫂

کاش با اولین بی حرمتی یه مقابله به مثل میکردی اینقدر وقیح نشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻