2777
2789
عنوان

عذاب وجدان مادرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
حق داری سخته منم دیروز دخترمو خیلی دعوا کردم طفلکی خیلی بد گریه کرد هنوز یادم میاد ناراحت میشم داشتی ...

من خودم فکر میکردم مادر بشم هیچوقت بچمو دعوا نمیکنم ولی بعضی اوقات واقعا نمیشه. حق داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای منم همینم بضی وقتا یهو از کوره در میرم دعواش میکنم بعدش انقد خودم ناراحت میشم عذاب وجدان میگیرم از خودم بدم میاد میشینم گریه میکنم، همش با خودم میگم چه مادر بدی هستم😔 .دخترم نزدیک دوسالشه.

پس شما هم مامانتو کلی اذیت کردی. ینی میشه دختر منم یه روز بزرگ وفهمیده بشه.منم یه نفس راحت بکشم

پدر مادرمو جفتشونو خیلی اذیت کردم

یعنی اگه یه شب منو قبل خواب راه نمیبردن اصلا خوابم نمیبرد 

و الان خیلی شرمندشونم، هر موقع یادم بیوفته میگم حلالم کنین

اره عزیزم الان دخترت خیلی کوچولوعه 

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

واای منم همینم بضی وقتا یهو از کوره در میرم دعواش میکنم بعدش انقد خودم ناراحت میشم عذاب وجدان میگیرم ...

واقعا سخته. ادم دست خودش نیست دخترشما رونمیدونم ولی دخترمن ازوقتی بیدارمیشه من باید کنارش بشینم تا غذاشو بخوره تا بازی کنه تا تلوزیون ببینه. یعنی کلا من باید پیشش باشم اگه پاشم برم راه میفته دنبالم باگریه. به هیچ کاری نمیتونم برسم دست تنها هم هستم. خیلی کلافه میشم

پدر مادرمو جفتشونو خیلی اذیت کردمیعنی اگه یه شب منو قبل خواب راه نمیبردن اصلا خوابم نمیبرد و الان خی ...

عزیزم. حس خوبی گرفتم با پیامت. خداحفظت کنه واسه پدرمادرت

عزیزم بچه رو خودت بغلی کردی، پس پای اشتباهت وایسا. چند سال دیگه واسه بغل کردنش درت تنگ میشه اما بزذگ ...

نه متاسفانه باباش عادتش داده. قبول دارم دلم تنگ میشه ولی الانم خیلی بهم سخت میگذره بااین وضع

تامیزارم رو پاهام گریه میکنه و بلند میشه حتی گاهی اوقات منو میزنه که پاشم راش ببرم

نگو میخوام بخوابونمت ک بگو میخام باهات بازی کنم با بچه حرف بزن که بفهمه یاد بگیره چی میگی