2777
2789
عنوان

هر شب کابوس اگه پزشکی نیارم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 97 پست
نه کنکور تجربی.منم به دلم افتاد کنکور بدم با اینکه لیسانس دارم و نمیخواستم دوباره برم بتونم ولی حسی ...

چه خوببب

من بچه که بودم، ۵سالم که بود توی تلویزیون یه گزارش دیدم از بیمارستان سوانح سوختگی. خیلیی ناراحت شدم و تامدتا فکر و ذکرم بود که چطوری میتونم کمک کنم این ادمارو. پس تصمیم گرفتم پزشک شم

بزرگ که شدم. دیدم جراح پلاستیک شدن خیلی سخت و طولانیه و عملا باید ۱۵سال بخونی. ولش کردم بیخیالش شدم

امشال کنکور میدادم اما انگار رفع تکلیف بود. شب قبل کنکور اردیبهشت امسال رفتم امامزاده، دعای توسل میخوندم و ته دلم گفتم خدایا به من یه کعجزه نشون بده و خیالمو راحت کن..

یهو دیدم صدای گریه یه خانومی میاد. خانومه بعد مدتی برگشت و روشو کرد سمت من طوری که بقیه نبیننش،ماسکشو اورد پایین و دیدم صورتش سوخته هست...ازم خواست براش دعا کنم...وای خداجونم...گفت بگو به بنده ات مریم صورت سوخته کمک کن که داییم که کمک مالیمون میگنه ابرومو برده...

اون خانوم رفت و من تمام زندگیم فیلم وار از جلوی چشمم گذشت...یاد روزهایی افتادم کت میگفتم از پزشکی متنفرم و میگفتم اوووو ۷سال بخونی بشی تازه پزشک عمومی...حس کردم خدا بهم گفت که تو باید تلاش کنی تا یه جراح پلاستیک شی...من گاهی حس میکنم مریم صورت سوخنه یه انسان نبود. بین اون همه ادم محجبه و خیلیم دیندار اومد سمت منی که چادرم رو به زور روی سرم نگهمیدارم و اداب زیارت نمیدونم. من مطمئنم اونن فرشته بود اون انسان نبود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه ۹ تا درست یک غلط فارسی ۴ غلط ۱۱ درستمطالعات ۲ غلط ۶ درست ۲ بی جواب عربی ۲ غلط ۸ درست علوم ۲ غل ...

عزیزم من ششم به هفتم ازمون دادم راستش نمیدونم

ولی ریاضی خیلی تعیین کنندس. و معمولا چون سخته. مثلا ۳۰درصدم بزنی نراز بالایی میده

چه خوبببمن بچه که بودم، ۵سالم که بود توی تلویزیون یه گزارش دیدم از بیمارستان سوانح سوختگی. خیلیی نار ...

هر کی ی نشونه خدا براش میفرسته امیدوارم خدا به دلت ی نگاه بندازه که انقدر خوبو مهربونی. حتما حتما برات دعا میکنم.

منم دختر حساسیم اصلا نمیتونم زخم و عفونت رو ببینم هر کی میومد میگفت چرا نرفتی پرستاری میگفتم اصلا دیدن تحمل درد ی نفرو ندارم ولی الان...

بنظرم زدم ۳۰ درصد رو بازم ممنونتم

اره بستگی به رقبا هم داره

متوسطه اول کجا بودی

اما یه نصیحت خپاهرانه

قبول نشدی هم فدا سرت

تیزهوشان عالیه اما فقط وقتی که از ۷ام وارو شی

از دهم وارد شی وضع سختی خواهی داشت

هر کی ی نشونه خدا براش میفرسته امیدوارم خدا به دلت ی نگاه بندازه که انقدر خوبو مهربونی. حتما حتما بر ...

مرسی عزیزدلممم:))))

لطف شماست منم دعاگوی شمام

ببخشید الان چی خوندین؟ و ثزشکی میحواین درسته؟

اره بستگی به رقبا هم دارهمتوسطه اول کجا بودیاما یه نصیحت خپاهرانهقبول نشدی هم فدا سرتتیزهوشان عالیه ...

دولتی بودم  

اما بنظرم نمونه رو حداقل میارم مطمئنم 

ببین رقبا زیاد بودن اما همه امتحانی اومده بودن بدن 

آدم مثل من که واقعا خونده بود انگشت شمار بود 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

اره بستگی به رقبا هم دارهمتوسطه اول کجا بودیاما یه نصیحت خپاهرانهقبول نشدی هم فدا سرتتیزهوشان عالیه ...

خیلی خوبه هدف داشته باشی ولی روحی انقدر خودت رو درگیر نکن چون باعث استرس میشه.

موفق باشی

دولتی بودم اما بنظرم نمونه رو حداقل میارم مطمئنم ببین رقبا زیاد بودن اما همه امتحانی اومده بودن بدن ...

اون که اره سیاهی لشکر زیاده

من دعا میکنم و امیدوارم که بیاری

اما اگرم یک هزارم درصد نشد،فدای یه تار موت

چیزی که خیلی مهمه کنکوره