2777
2789
عنوان

هر شب کابوس اگه پزشکی نیارم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 97 پست
عزیزم منم میدونم خبر حاصی نیستمنتهی من بخاطر یسری دلایل و نشونه هایی که مطمئنم از طرف خدا هست،حس کرد ...

عزیزم.

انشالله قبول میشی🥰

منم یهو به دلم افتاد که سال دیگه کنکور بدم بعد ۱۰ سال.دعا کن سال دیگه منم پزشکی بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.انشالله قبول میشی🥰منم یهو به دلم افتاد که سال دیگه کنکور بدم بعد ۱۰ سال.دعا کن سال دیگه منم پ ...

قربونت برم مننن

حس میکنم میتونم حس و حال شمارو درک کنم

امیدوارم به خواسته قلبیتون برسیننن

کمکی هم خپاستین درخدمتم

کنکور ارشد و دکترا؟😅واقها وحشتناکه...اشک میریزم به پهنای صورت زجه میزنم

نه کنکور تجربی.

منم به دلم افتاد کنکور بدم با اینکه لیسانس دارم و نمیخواستم دوباره برم بتونم ولی حسی مثل مال شما افتادتو دلم که خیلی قویه.

بعضی مواقع تو خواب میبینم ی غریبه نصیحتم میکنه بیشتر تلاش کن تا به نتیجه برسی.

شما هم انشالله قبول میشی.

هدیه  

۹ تا درست 

یک غلط 

فارسی 

۴ غلط 

۱۱ درست

مطالعات 

۲ غلط 

۶ درست 

۲ بی جواب 

عربی 

۲ غلط 

۸ درست 

علوم 

۲ غلط 

۹ درست 

بقیه بی جواب 

ریاضی اصلا یادم نیست ولی زیاد خوب نبود راستش😢

ریاضیش خیلیییی سخت بود 

عزیزم 

این طریقه ی امتحان نمونه دولتی و سمپاد من بود ؟ 

شانس برای نمونه دارم یا حتی سمپاد ؟ 

سوالات استعداد تحلیلی هم از ۵۰ تا 

۳۴ تا جواب دادم که ،۲۸ تاش درست بود 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

کنکور ارشد و دکترا؟😅واقها وحشتناکه...اشک میریزم به پهنای صورت زجه میزنم

من جالبه برعکس همه واسه کنکورام هیچوقت استرس نداشتم ولی یه امتحان زبان میخواستم همیشه بدم تو کلاس تموم بدنم میلرزید از چند روز قبل استرس شدید داشتم 

ولی خواست خدا بود چی بود کنکورا همیشه خونسرد بودم شبش هم راحت میخوابیدم 

کنکوری ۱۴۰۵ درست حسابی شروع نمیکنم چی کار کنم آرزوم دندونه

فقط شروع کن عزیزم

یادت باشه امروز تایم خوبیه ولی فردا دیره. پس کار امروز رو به فردا مسپار

فقط شروع کن و بخون

کمکی هم خواستی و لایق دونستی درخدمتم

قربونت برم منننحس میکنم میتونم حس و حال شمارو درک کنمامیدوارم به خواسته قلبیتون برسینننکمکی هم خپاست ...

قربونت عزیزم.

منم درکت میکنم ولی دست از تلاش برندار و برای خواسته ات بجنگ.

من از وقتی تصمیم گرفتم کنکور بدم همه اش دانشجوی پزشکی به پستم میخورن🤣🤣🤣

شما هم دانشجوی پزشکی آینده هستین انشالله

فقط شروع کن عزیزمیادت باشه امروز تایم خوبیه ولی فردا دیره. پس کار امروز رو به فردا مسپارفقط شروع کن ...

عزیزم 

برات فرستادم میشه نظرتون رو بگید راجب امتحانم؟

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

عزیزم اگر قبول شده که خوب اگر نه که مهم اینه که تلاش خودت رو کردی دانشگاه به قسمت کوچکی از زندگی همیشه از خدا اول در خوش و سلامتی بخواه بعد درس این دوتا خیلی مهم پزشکی بدون داشتن این ها بدرد نمی خوره ولی این ها بدون پزشکی قشنگی های خودش رو داره همسایه ما دخترش پزشکی قبول شد دوسال بعد داماد جوووونش تصادف کرد مرد  کاش قبول نمیشد دخترش ولی داماد جوونش نمی مرد  اینقدر خودت رو اذیت نکن که بخاطرش مریض شی ارزش نداره

😐😑

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.