2777
2789
عنوان

بخشش مهریه در قبال حضانت بچه ها

171 بازدید | 23 پست

بچه ها مردی که بد اخلاقه و سابقه خیانت داره حضانت دوتا بچه رو بگیریم در قبال بخشش مهریه؟یا مثلا فقط ۵تا سکه بمونه باقیش ببخشیم،خیلی اذیت میکنه و امکانش هست سر بچه ها لج بکنه همش میگه برو خونه بابات،هرشب دعوا راه میندازه ۱۲ظهر میره سرکار تا ۲شب وقتی میاد هم همش سیگار میکشه و اعصابش خورده معلوم نبست چه مرگشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم احساسی اینه بچه هات رو بگیری و مهریه رو ببخشی و شاید بالاتر از اون بخاطر بچه ها بمونی و بسازی

تصمیم عاقلانه بچه ها رو بندازی سرش و بری تا سرش به سنگ بخوره این مرد عرضه بچه نگه داشتن نداره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
همرو ببخش بچه هاتو نجات بده

اره عزیزم فکر خودمم همینه همرو ببخشم یا اگر بشه زرنگی بکنم بگم حداقل ۵تا بزار بمونه،حضانت بچه هامو باید بگیرم هرطور شده به این مرد اعتمادی نیست خیلی هم بی حوصله هست با بچه ها اصلا عین معتادا شده

هر کاری میکنی فقط بچه هات و بگیر گناه دارن

فقط بچه هام مهمن برام بخاطر اونا دارم توافق میکنم شوهرم هی میگه برو خونه بابات ولی میدونم اگر برم ممکنه لج بکنه بیاد بچه هارو ببره هرطور شده باید حضانت دائم بگیرم

پس توهم مثل اشغال از زندگیت بندازش بیرون ۵ تا سکه برای شروع زندگیت لازمه وکیل بگیر

همین کارو باید بکنم تا یک ماه پیش باردار بودم هربلایی خاست سرم آورد مجبور بودم هیچی نگم تحمل بکنم دیگه سخته برام یاد حرفاش وکاراش می افتم تو بارداری بهم میگفت زن دوم دارم یا امشب به دخترم میگه میزنم زیر گوشت منم گفتم غلط کردی 

تصمیم احساسی اینه بچه هات رو بگیری و مهریه رو ببخشی و شاید بالاتر از اون بخاطر بچه ها بمونی و بسازیت ...

این چه حرفیه مگه دشمن بچه هام شدم که بزارمشون پیش این مرد بدرد نخور،چرا بچه های خودمو بکنم وسیله واسه انتقام،راه درست اینه که خودمو دخترامو نجات بدم چرا باید لج بکنم

این چه حرفیه مگه دشمن بچه هام شدم که بزارمشون پیش این مرد بدرد نخور،چرا بچه های خودمو بکنم وسیله واس ...

چون طلاق اخرین گزینه اس 

بچه ها مهر پدر و مادر رو میخوان شما نمیتونی جای پدر مهر بورزی

یه هفته بچه ها پیشش بمونن ممکنه سرش به سنگ بخوره و بیاد دنبالت 

منظورم این نیست کلا بدید به  پدرشون 

گاهی اوقات باید بزاری بچه ات زمین بخوره تا راه رفتن رو یاد بگیره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چون طلاق اخرین گزینه اس بچه ها مهر پدر و مادر رو میخوان شما نمیتونی جای پدر مهر بورزییه هفته بچه ها ...

پدرشون محبت نمیکنه از صبح تا نصف شب سرکاره وقتی هم میاد خونه چندشش میشه انگار از من و بچه ها همش سیگار میکشه نه بغل و بوسی بکنه بچه هارو هیچی