بچه ها مردی که بد اخلاقه و سابقه خیانت داره حضانت دوتا بچه رو بگیریم در قبال بخشش مهریه؟یا مثلا فقط ۵تا سکه بمونه باقیش ببخشیم،خیلی اذیت میکنه و امکانش هست سر بچه ها لج بکنه همش میگه برو خونه بابات،هرشب دعوا راه میندازه ۱۲ظهر میره سرکار تا ۲شب وقتی میاد هم همش سیگار میکشه و اعصابش خورده معلوم نبست چه مرگشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره عزیزم فکر خودمم همینه همرو ببخشم یا اگر بشه زرنگی بکنم بگم حداقل ۵تا بزار بمونه،حضانت بچه هامو باید بگیرم هرطور شده به این مرد اعتمادی نیست خیلی هم بی حوصله هست با بچه ها اصلا عین معتادا شده
پس توهم مثل اشغال از زندگیت بندازش بیرون ۵ تا سکه برای شروع زندگیت لازمه وکیل بگیر
همین کارو باید بکنم تا یک ماه پیش باردار بودم هربلایی خاست سرم آورد مجبور بودم هیچی نگم تحمل بکنم دیگه سخته برام یاد حرفاش وکاراش می افتم تو بارداری بهم میگفت زن دوم دارم یا امشب به دخترم میگه میزنم زیر گوشت منم گفتم غلط کردی
تصمیم احساسی اینه بچه هات رو بگیری و مهریه رو ببخشی و شاید بالاتر از اون بخاطر بچه ها بمونی و بسازیت ...
این چه حرفیه مگه دشمن بچه هام شدم که بزارمشون پیش این مرد بدرد نخور،چرا بچه های خودمو بکنم وسیله واسه انتقام،راه درست اینه که خودمو دخترامو نجات بدم چرا باید لج بکنم