2777
2789
عنوان

هر شب کابوس اگه پزشکی نیارم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 97 پست
میگه باتوجه به نشونه هایی که میدونم از طرف خدا هست باید برم تلاش کنم جراح پلاستیک شمخودت بخون پستتو

خب الان این وحی کردنه؟

یچیزایی دیدم که خب تصمیم گرفتم و اره

وحی کردن معنای خیلی متفاوتی داره و مختص به پیامبره. الان میخوای بگی دعوی پیامبری کردم؟

من که میدونم لحن شما طعنه گویانه هست،امیدوارم دلتون صاف شه که خدا بهتون روی برگردونه که نیاین و به سخره نگیرین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی؟

توکل کن به خدا. ترازهای پزشکی تعهدی ۴۰۲ و ۴۰۳ رو دیدی؟ با رتبه های ۵تا۷هزار منطقه۲ اوردن.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

خب الان این وحی کردنه؟یچیزایی دیدم که خب تصمیم گرفتم و ارهوحی کردن معنای خیلی متفاوتی داره و مختص به ...

من فقط این پیامو دیدم. وحی مال آدمای عادی هم هست، که ما توی اصطلاح عامیانه بهش میگیم الهام در اصل (توی فلسفه اسلامی) همون وحی هست، مثل وحی ی که به مادر حضرت موسی شد که بچت رو بنداز توی رود.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

سلام خوبی؟توکل کن به خدا. ترازهای پزشکی تعهدی ۴۰۲ و ۴۰۳ رو دیدی؟ با رتبه های ۵تا۷هزار منطقه۲ اوردن.

سلام عزیزم

دیدم اما اطلاعاتش کامل و جامع و قابل تکیه نیست

از طرفی من مازندرانم،قبولی تعهدیش سختتره از جایی مثل سمنان

من فقط این پیامو دیدم. وحی مال آدمای عادی هم هست، که ما توی اصطلاح عامیانه بهش میگیم الهام در اصل (ت ...

جدا؟نمیدونستم.

اما من به خدا با دل شکسته گفتم که خدایا من ازت معجزه میخوام،یچیزی نشونم بده قلبم اروم بگیره

حالا شما پیامای قبل رو بخونین متوجه میشین❣️💝

جدا؟نمیدونستم.اما من به خدا با دل شکسته گفتم که خدایا من ازت معجزه میخوام،یچیزی نشونم بده قلبم اروم ...

توکل کن به خدا هرچی خیره، انتخاب رشته هم خیلی مهمه

به منم دعا کن  یه چیز خوب قبول شم