2777
2789

راستش دوستم قراره تازه مربی رقص بشه قبلا شاگرد مربی فعلیم بوده و کمکیش بوده و دوسال پیش رفت کمکی یه مربی با تجربه تر ک مربیم باهاش مشکل داشت اما به مربی فعلیم توضیحی نداد خلاصه اونم رابطش باهاش بهم خورد و قبلا هم من هم دوستم شاگرد خواهرش که با تجربه تره بودیم و باعث شد رابطش با اونم که مربی قدیمش بوده بهم بخوره.خب منم میخام برم پیش دوستم که ازشم حمایت کرده باشم و چون خواهر مربیم که میشه مربی قدیمیم خیلی دوسش دارم و رابطم باهاش برام مهمه میخام به مربیم بگم یه مدت میخام برم پیش دوستم ک حداقل باعث نشه رابطم با جربی قدیمیم بهم بخوره.بنظرتون خوبه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من که باشگاهمو عوض کردم مربی قبلیمو تو باشگا جدیده دیدم چی🤕😐😂😂همینجوری مونده بودم اونم هی میگف چرا رفتی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

حالا من که باشگاهمو عوض کردم مربی قبلیمو تو باشگا جدیده دیدم چی🤕😐😂😂همینجوری مونده بودم اونم هی م ...

😂😂🤦🏻‍♀️حالا مربی من‌ بفهمه‌ قیافه میگیره هیچی نمیگه😂