2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062993 بازدید | 355317 پست
سلام عزیزم شکر خدا خوبیم باید ۲۸ برم امینو ۱۱۹ جان ریسکم بالا بود نی نی م گفتن به احتمال زیاد دختر&n ...

سلام روژا جون مریرو  سراغتو از بچه های اینجا پرسیدم

انشالله که جواب امینو میاد وهمه چیز خوبه عزیزم

سلام روژا جون مریرو  سراغتو از بچه های اینجا پرسیدم انشالله که جواب امینو میاد وهمه چیز خوبه ع ...

سلام خوبی امیرعلی چه خبر کسی باردار نیست؟؟؟ 

فکر کنم فقط منو تو موندیم از بچه های قدیم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

7 تا ا ز اون لوبیا مانندا کامل با 2 لیتر آب یا 7 تا از اون قسمت د ونه ای

۷تا لوبیا مانند ها رو بریز توپلاستیک زیپ کیپ با سنگ خوردشون کن بعد بریز تودولیتر آب درحال جوش بعد بزار یک ربع ملایم بجوشه بعد یک رب خاموشش کن بزار بیست دقیقه همونطوری بمونه بعد از صافی ردش کن بده یک لیوان آقات بخوره....

هفته اول هم صبح هم شب بعدش فقط شبها

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنون عشقم ان شاالله شهر یور دسته پر بیای خبر خوب بدی😍😍😍

ممنونم خواهرم انشاءالله باهمدیگه🥰🥰❤❤🤲🏻🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ان شاالله 💙💙💙 راستی از داده شوهرت

نه گلم نداده ....

بعد یه جا خوندم خانومه خودش نوشته بود با اسپرم صفر پسردار شده بود یعنی میخواست بره آی وی اف ناخواسته باردارشده بود.‌‌‌‌‌..بخاطر همین میدونم که هرچی خدا بخواد همونه حالا چه با آزمایش عالی چه با آز ضعیف.

معمولا باید چند باشه 

ساناز آزمایش خیلی چیزاش باید اوکی باشه تادرست نشون بده طریقه گرفتنش طریقه بردنش اینکه بعد چندروز تخلیه باید انجام بشه‌...بخاطر همین به تحرک این اعتمادی نیست ‌..‌.

اصلا فکرت ومشغولش نکن تو قرص وویتامین وخرنوب بده به شوهرت باقیش وبسپر بخدا‌...با همین اسپرم الانش هم میتونی باردار بشی فقط درصدش رو کم میکنه ...با ازاین ضعیف ترهم باردار شدن...

منم پنج روز

ممنونم الهام جون قربونت برم انشاءالله پسر گلت رو صحیح وسالم بگیری بغلت❤❤❤🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

همین الان هم  ورزش میکنم  فکر کنم بدنم روی این سایز آزاد میکنه  البته سونوگرافیستم ...

انشاءالله با اولین اقدامت گل پسرت میاد توی دلت عزیزدلم به امید خدا❤🥰🤲🏻

22 چند باری که سونو شدم همیشه روی سایز22آزاد میشه  با این تفاوت که همیشه تخمدان راست بود اینبا ...

امير علي هر ماه پشت هم سونو شدي ؟ 

چون من چند ماه سونو دادم ،بعد هر بار يه بار فولي راست بالغ بود ،ماه بعد فولي چپ 

بعد از دكتر سونو كه پرسيدم گفت همين جوريه اين ماه كه فولي راسته ،ماه بعدي فولي چپ

در حالت عادی که اره باید ی کم سفت باشه ،شل نباشه  ولی انقباص اصلا داستانش فرق داره ی هو سفت می ...

اها خدا کنه.واقعا بارداری اول ادم کم تجربه ست.

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
سلام من واسه پسر اقدام کردم الان 8هفته حامله هستم امروز رفتم سونو دادم ضربان قلب 160بوده. میگن از 14 ...

عزیزم اینا همشون نقض دارن....ما داشتیم خانم هایی که ضربان قلب بچشون ۱۷۰.۱۸۸.۱۷۷.بود وبچشون پسربود....

سلام عزیزم شکر خدا خوبیم باید ۲۸ برم امینو ۱۱۹ جان ریسکم بالا بود نی نی م گفتن به احتمال زیاد دختر&n ...

رژا حونم ناراحت نباش انشالله كه خوبه خوبه 

شنيدم خيلي ناراحت شدم ولي مطمئنم چيزي نيست