2789

ولی یه خونه ی پدری ارث مونده برام. به نظرتون یه خونه تهیه کنم میتونم برم و تنها زندگی کنم؟؟ هیچی به اندازه ی خورد کردن یه زن دردناک نیست واسش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا میشم ولی چکار میتونم بکنم اون مرده

هوار بکش زنگ بزن اورژانس اجتماعی تمام محله رو بریز سرش

یبار اینکارو کن ادم میشه نترس اگه بترسی شیر میشه

میتونی مستقل شی؟؟

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

خوبه حداقل خونه داری ... طلاق بگیرم پدرشم دربیارم... برا خودت ارزش قائل باش بزار بیاد دنبالت اگه نیا ...

ده ها بار قهر رفتم. یه بار یکماه خونه ی خالم بودم. وقتی برمیگردم همون آشغالیه که بود

خب خونه که داری .بیفت دنبال جداییت .مهریه ت رو اجرا بگذار .و وسایل جهازتو ببر خونه پدری ...فقط حواست باشه با یه وکیل کار بلد مشورت کنید .مرتیکه نیاد بگه اول فلان چی به نامم کن تا طلاقت بدم .اصلا و ابدا قبول نکن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو