2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
ساناز جونم مشکل همسرت چیز حادی نیست با ۳ ماه مصرف داروو به بهترین حالت میرسه خودتم خرنوب و جنسینگ بد ...

سلام گلم خدا از دهنت بشنوه..

اره حتما باید بخرم بدم بهش ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ساناز جونم مشکل همسرت چیز حادی نیست با ۳ ماه مصرف داروو به بهترین حالت میرسه خودتم خرنوب و جنسینگ بد ...

سلام عزیزم خوبی😍😍 حالت بهتره نی نی خوبه🍼🍼 سونو جنسیت بهت گفت?

سلام گلم خدا از دهنت بشنوه.. اره حتما باید بخرم بدم بهش ممنون

نگران نباش خوشکلم به خودت روحیه بده ببین هر مردی یه قلقی داره قلق همسرت دست بگیر کاری کن خیلی راحت همکاری کنه اصلا به روشم نیار 

معمولا باید چند باشه 

سانازجان استرس از این همه بد تره بسپار به خد ا البته تا جایی هم میتونی همت ولی مطمئن باش مامان میشی ان شاالله خدا کمک میکنه از این بدتر اش باردار شد ن 😍😍💙💙

سلام عزیزم شکر خدا خوبیم باید ۲۸ برم امینو ۱۱۹ جان ریسکم بالا بود نی نی م گفتن به احتمال زیاد دختر&n ...

ان شاالله که چیز ی نیست و صحیح و سالم میادبغلت 💙💙ان شاالله با خبرای خوب میای. جنسیت هم یادته با ردار نشد ه بودی گفتم که اینا همش الکیه فقط خد ا چون من خیلی از دوست و نزدیکادیدم مو به مو جلو رفتن همش الکیه شده کاسبی دکترا  .ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت

خدا بزرگه😍😍

ان شاالله که چیز ی نیست و صحیح و سالم میادبغلت 💙💙ان شاالله با خبرای خوب میای. جنسیت هم یادته با رد ...

ممنون عزیزم ان شالله که سالم باشه واقعا الکی فقط خدا باید بخواد اگه برمیگشتم عقب صددرصد ای وی اف میکردم طبیعی و رژیم و کیت خدایی شانسی پسر  بشه یا دختر انشالله که سالم باشه قدمش رو چشمام 

ممنون عزیزم ان شالله که سالم باشه واقعا الکی فقط خدا باید بخواد اگه برمیگشتم عقب صددرصد ای وی اف میک ...

ان شاالله سالم و سلامت میاد بغلت 😍😍

آره بخدا همش الکیه😞😞

ان شاالله که خوشحال میای و خبر خوب میدی سلامته😍😍😍 

سانازجان استرس از این همه بد تره بسپار به خد ا البته تا جایی هم میتونی همت ولی مطمئن باش مامان میشی ...

قربونت گلم استرس ندارم فقط خیلی ناراحتم 😔

دیگه باردار نشدنم خیلییی سخت شد مشکل من کم بود شوهرمم اضافه شد😣😣

ان شاءالله

اره قبول کرد قرص بخوره خیلی خوشحال شدم

خووو نمیخوره چیکار میکنه امسالم نخواد سال دیگه خودش دنبال کاراش میافته واسه ی بچه والله تو حرص نخور خداروشکر راه اومده خوشحال شدم برات