راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
7 تا ا ز اون لوبیا مانندا کامل با 2 لیتر آب یا 7 تا از اون قسمت د ونه ای
۷تا لوبیا مانند ها رو بریز توپلاستیک زیپ کیپ با سنگ خوردشون کن بعد بریز تودولیتر آب درحال جوش بعد بزار یک ربع ملایم بجوشه بعد یک رب خاموشش کن بزار بیست دقیقه همونطوری بمونه بعد از صافی ردش کن بده یک لیوان آقات بخوره....
هفته اول هم صبح هم شب بعدش فقط شبها
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنون عشقم ان شاالله شهر یور دسته پر بیای خبر خوب بدی😍😍😍
ممنونم خواهرم انشاءالله باهمدیگه🥰🥰❤❤🤲🏻🤲🏻
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
بعد یه جا خوندم خانومه خودش نوشته بود با اسپرم صفر پسردار شده بود یعنی میخواست بره آی وی اف ناخواسته باردارشده بود...بخاطر همین میدونم که هرچی خدا بخواد همونه حالا چه با آزمایش عالی چه با آز ضعیف.
ساناز آزمایش خیلی چیزاش باید اوکی باشه تادرست نشون بده طریقه گرفتنش طریقه بردنش اینکه بعد چندروز تخلیه باید انجام بشه...بخاطر همین به تحرک این اعتمادی نیست ...
اصلا فکرت ومشغولش نکن تو قرص وویتامین وخرنوب بده به شوهرت باقیش وبسپر بخدا...با همین اسپرم الانش هم میتونی باردار بشی فقط درصدش رو کم میکنه ...با ازاین ضعیف ترهم باردار شدن...
ممنونم الهام جون قربونت برم انشاءالله پسر گلت رو صحیح وسالم بگیری بغلت❤❤❤🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
همین الان هم ورزش میکنم فکر کنم بدنم روی این سایز آزاد میکنه البته سونوگرافیستم ...
انشاءالله با اولین اقدامت گل پسرت میاد توی دلت عزیزدلم به امید خدا❤🥰🤲🏻
سلام من واسه پسر اقدام کردم الان 8هفته حامله هستم امروز رفتم سونو دادم ضربان قلب 160بوده. میگن از 140 ب بالا دختر میشه درسته کسی بوده با 160بچش پسر بوده باشه
سلام من واسه پسر اقدام کردم الان 8هفته حامله هستم امروز رفتم سونو دادم ضربان قلب 160بوده. میگن از 14 ...
عزیزم اینا همشون نقض دارن....ما داشتیم خانم هایی که ضربان قلب بچشون ۱۷۰.۱۸۸.۱۷۷.بود وبچشون پسربود....