2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
درکت میکنم عزیزم امیدوارم بزودی انتظارت تموم بشه و نینی خودتو بیاری و دلت براش ضعف بره امیرعلی خیلی ...

دریا جان شما از سوگند خبر داری؟ باردار شد؟ 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما انجام دادی که میدونی درد نداره؟ از سخت ترین کارهای دنیاس روزی ۴ تر آمپول دور ناف بزنی انقدر سف ...

عزیزم اگر اول پستمو خونده باشی نوشتم برای هر فرد با توجه به سن و ذخیره تخمدان دارو میدن کسی که مشکل باروری نداشته باشه به اندازه اون خانمی که مشکل باروری داره دارو دریافت نمیکنه و نباید هر روز امپول دور ناف بزنه

و خانمای اینجا هم اکثرا مشکل جنسیت دارن نه باروری  

اتفاقا من تو این زمینه خیلی تحقیق کردم ،درسته که خودم این کار و نکردم ولی تا دلت بخاد اطلاعاتم و تو این موارد بالا بردم چون میخواستم انجام بدم ولی همسرم قبول نکرد 

درسته هر روشی مشکلات خودشو داره و سختی های خودشو و مطمئنا کسی که میخاد این روش و انجام بده سختی هاشو به جون میخره

حالا من از شما ی سوال بپرسم ،تا حالا شده خودتو جای خانمی قرار بدی که دوتا یاسه تا دختر داره و زندگیش در حال فروپاشی سر مساله جنسیت قرار دادی؟؟یا خانمی که اگر بچش دختر باشه مجبوره بچشو سقط کنه؟؟؟

عزیزم میدونم شما هم مشکلاته خودت و داری و طبعا با دوبار توی این سیکل قرار گرفتن رنج و سختی زیادی متحمل شدی ولی چاره چیه هر کس ی جور تو این زندگی درگیره و مشکلات داره شما ی جور ،من ی جور بقیه ی جور 

ولی این روش برای خانمایی که جنسیت بچه براشون حیاتیه واقعا خوبه و جلوی خیلی از مشکلات رو میگیره 

دکتر من هم بنده خدا ادم با انصافی هست اتفاقا ،جاهای دیگه که من شنیدم 20-تا 25 میگیرن ایشون 12 تومن بیشتر نمیگیره 

از خدا میخوام که ب حق این شبای عزیز شما هم زود زود دامنتذبا اولاد سالم و صالح سبز بشه و خانمایی هم که اولاد پسر یا دختر میخوان خدا بهشون بر اساس خیریت بهشون بده 💟💟

عزیزم ممنون منه بدبخت از همه آخرم باز😀 خودمم نذر کردم ب نیت باردار شدنم ۴۰ روز یس بخونم 27 روزشو خ ...

ن عزیز دلم آخر نیستی .همین جوری نوشتم.حالا ک این طور شد واسه تو فردا میخونم😗😗😗😗

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم لطفا التماس دعا  اسمم ليلا 🌷

چشم عزیزم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وااای خدا.از دستش دادی😟😟😟 خ ناراحت شدم.من دکترم شیوا طالبی.اول برو دکتر بارداری قبلیتو بگو بعد ا ...

مرسی عزیزم که جواب دادی انشاالله دوران بارداری را به خوبی سپری کنی و گل پسرت را سالم بغل بگیری 

خانما من نذر کرده بودم ب حاجتم رسیدم هرروز ب نیت یکی از دوستان سوره یس بخونم خودم خ ب این سوره اعتق ...

شبنم ممنون عزیزدلم نذرت قبول باشه خواهرم❤❤❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خواهش میکنم عزیزم راستش پارسال این موقع باردار بودم همه سونوها و آزمایشها را انجام دادم سیسمونی هم گ ...

عزیزم از دکترت بپرس اگر این مشکل تو سلفری یا امینو دیده میشه اینا رو انجام بده فقط به سونو اکتفا نکن که این همه زحمت بکشی و خدای نکرده دوباره نتیجه نگیری

من این شربت و دارم ،مصرف میکنم هر وقتی ،نه خوبه بخور ،البته شما مگه بارداری؟؟

الهام عزیزم تاریخ تولدت وتاریخ لقاح رو میگی بی زحمت

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من این شربت و دارم ،مصرف میکنم هر وقتی ،نه خوبه بخور ،البته شما مگه بارداری؟؟

اها واس توام رقیقه الهام جون ؟شربت لاکسی ژل خیلی غلیظ بود این رقیقه فک میکنم خرابه

نه باردار نیستم میگم یوقت باردارشم ضرر نکنه😞

یه سوال دیگه ببخشید😁

امپول hcg رو از روزی که زدم حساب کنم؟ اگه از روزی ک زدم حساب کنم امروز ۱۳ روزه.. صبح ساعت ۱۱ زده بودم دوتا.

فردا میخام بی بی چک بزنم😥

اها واس توام رقیقه الهام جون ؟شربت لاکسی ژل خیلی غلیظ بود این رقیقه فک میکنم خرابه نه باردار نیستم ...

خوش خبر باشی ساناز جونم❤🥰