2789
عنوان

جراحی حذف عینک

81 بازدید | 31 پست

چه روشی انجام دادین و چه چالشهایی داشتین؟

با کسایی که لازک پی ار کی انجام دادن حرف زدم میگفتن بعد دو سال هنوز چشمشونو میمالن درد میگیره دکتر خودمم پی از کی پیشنهاد داده نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اطلاعی داری پی ار کی چطوره

اره عزیزم،من حواسم نبود منم همون پی ار کی انجام داده بودم

من اول رفتم چشممو با چندین دستگاه چک کردن که بفهمن میتونن عمل کنن یا چه عملی بهتره واسم،بعد روز عمل چنددقیقه قبل از عمل یه قطره میریزن تو چشمت که اماده عمل بشی، عملشم خیلی سریع هست با دستگاه ربع ساعت فقط،به لایه از چشمت رو برمیدارن،بعد واسه اینکه دردت کمتر باشه لنز میزارن رو چشمت(پانسمان میگن) که روزای بعد میری دکتر واست درش میاره،همین که تموم میشه همه چیزا رو واضح میبنی و دردی نداری(فقط احتمالش هست شوک بشی،من یکم فشارم افتاد😂) بعدش که بری خونه دردت شروع میشه که وحشتناک بود ولی من یکی گفت شیاف استفاده کرد دردی نداشت اصلا،ولی خیلی راضیم بعد از گذشت چندسال،راحت شدم از عینک،دیگه اتاقت باید تاریک باشه روزنامه زدن رو پنجره اینا و عینک افتابی استفاده میکردم،تا چندروزم گوشی نگاه نمیکردم فقط از قبل پادکست دانلود کرده بودم کلی که حوصلم سر نره گوش کنم،کلی هم دستمال مصرف کردم چون هی اب از چشمت میاد،اشک مصنوعی هم واست مینویسن باید استغاده کنی

سوال چیزیم داشتی بپرس

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂

اره عزیزم،من حواسم نبود منم همون پی ار کی انجام داده بودممن اول رفتم چشممو با چندین دستگاه چک کردن ک ...

عزیزم از چه سنی میشه عمل کرد و با چه نمره چشمی؟ و اینکه آستیکماتم میشه با عمل درمان کرد؟

عزیزم از چه سنی میشه عمل کرد و با چه نمره چشمی؟ و اینکه آستیکماتم میشه با عمل درمان کرد؟

ببین من از سن ۱۸ سالگی هی میرفتم ،میگفتن بزار سنت بره بالاتر که شماره چشمت ثابت بشه بعد بیا عمل کن،که دیگه من ۲۳ سالگی عمل کردم شماره چشمامم جفتش پنج و خورده ای بود و یکسال بود ثابت بود و تغییری نکرده بود بخاطر همین گفت اوکیه واسه عمل،و من آستیکمایتک نبود چشمم اینو اطلاعی ندارم متاسفانه

اره عزیزم،من حواسم نبود منم همون پی ار کی انجام داده بودممن اول رفتم چشممو با چندین دستگاه چک کردن ک ...

موقع مالش چشم مشکلی نداشتی؟ من با کسایی که پی ار کی کردن صحبت کردم گفتن تا دوسال وقتی چشمشون رو میمالیدن درد داشتن

موقع مالش چشم مشکلی نداشتی؟ من با کسایی که پی ار کی کردن صحبت کردم گفتن تا دوسال وقتی چشمشون رو میما ...

من معمولی مالش دادن نه دردی ندارم

۴سال عمل کردم

چند روز طول کشید به زندگی عادی برگردی بتونی بری سرکار؟

من بعد از یک هفته که لنز پانسمانمو رفتم برداشتن