2789
عنوان

دوست بیشعورم

169 بازدید | 13 پست

ده ساله دوستشم،آزمون مجازیه ،دوتا آزمون دادیم باهم سر سومی صب زنگ زدم میگه من استرس میگیرم تلفنم باز باشه،قط کن هرکی بنویسه،آخرش زنگ میزنیم باهم چک میکنیم،امسال توی کلاسمون یعنی آدم درس خون بود ،منو السا نزدیک ۱ ساله اونو میشناسیم به او زنگ زدم اونم سریع قط کرد بعد تلفنش زد اشغال به السا هم زنگ زدم اونم اشغال بود دیدم اینا دارن باهم حل میکنن، درواقع السا منو پیچوند،به اونیکی خطش زنگ زدم جواب نداد،تا آخر آزمون ،منم گفتم جهنم،منکه همه رو حفظم،نوشتم یه سوال موند ،اون زنگ زد گفتم چی میشه ،میگفت واااااای، چقد حرف میزنی،مگه بلد نیستی؟من کلی بهم برخورد ،بعد میگفت من باریحانه(همون دختره)حرف نزدم،حالا صداش از اون گوشی میومد اینور😐😑میخوام باهاش دیگه قطع رابطه کنم

بعد موقع آزمون های آنلاین وسط آزمون گوشی روقط میکرد و هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد،آزمون که تموم میشد میگفت چیکار کردی؟😐

میگه اتفاقی هی زنگ میزد

بعد اینا ۶۰ دیقه اتفاقی روی خط بودن؟

اصلا حس میکنم دوستیمون کمرنگ شده یکی دوهفتس،جوابمو که میده انگار حال نداره و میخواد سریع قطع کنه

چ کنم؟

خیلی پیگیری چرا انقد زنگ میزنی خوب دوستته بردت نیست که خوشش نمیاد انقدر بهش زنگ نزن

میدونه، من اصلا زنگ نزدم،یه بار زنگ زدم ببینم تموم کرده یا نه جواب نداد د اشغال بود،بار دومم ۱ ساعت بعد دقیق همین بود،بعدشم،برده چیه؟دوستمه ۱۰ ساله،هر وقت زنگ میزنه من توی حموم هم جوابشو میدم،برده رو نفهمیدم ولی از پیچوندن بدم اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونه، من اصلا زنگ نزدم،یه بار زنگ زدم ببینم تموم کرده یا نه جواب نداد د اشغال بود،بار دومم ۱ ساعت ...

شما اخلاقت اینه جواب بدی من خودم خیلی وقتا دلم نمیخواد با کسی صحبت کنم به هر دلیلی نخواسته جواب بده شماعم بهش زنگ نزن اگر حساسی

لا حول ولا قوة الا بالله 

اکثر دوستا وقتی بهت نیاز دارن پشتتن خودت درست بخون که نیاز به زنگ اونا نداشته باشی وقتی نمره خوب بیاری قول میدم باز خودشون از تو تقلب بخوان.. انشالله موفق باشی اما الان یجوری شده فقط برای خودت باید تلاش کنی من اینقدر به بقیه کمک میکردم سر امتحان یک سوال و اشتباه رسوندم همشون ریختن سرم که تو اشتباه گفتی خب توکه بلد بودی خودت مینوشتی دیگه..ای بابا یادش افتادم دلم گرف☹️😅

تو چقدر پیگیری هااا نخواسته جوابتو بده حالا این وسط با هر کی حرف بزنه ب تو ارتباطی نداره ک اخه

صدرصد به من مربوطه،۱۰ ساله باهاشم،اگه نمیخواد دوست بمونه رک و راست بیاد بگه میخوام با اون ۱ ساله باشم،روانیم کرده انقد که میپیچونه

خب عزیز تعهد نداده که امتحاناشو با تو پاس کنه اه یاد دوران دبیرستان خودم میوفتم همه بچه ها میریختن دورم چهار نفر آدم همزمان هی میگفتن این سوال چی میشه اون سوال چی میشه ، خب خودتون درس بخونید کسی مسئول شما نیست که

صدرصد به من مربوطه،۱۰ ساله باهاشم،اگه نمیخواد دوست بمونه رک و راست بیاد بگه میخوام با اون ۱ ساله باش ...

ارتباطش با بقیه به تو مربوط نیست عزیزم

ارتباطش با تو به تو مربوطه ! اونم وقتی اینطوری میپیچونه ینی نمیخاد ارتباط خاصی داشته باشه حالا به هر دلیلی قرار نیست ادما همیشه واضح بیان با ما صحبت کنن رفتار ها خیلی مشخص تر از اعمال نشون میدن همه چیو

دیگه ارتباطش با بقیه چیزی نیست به تو جواب پس بده بابتش اون میتونه با هر کسی ک دلش میخاد صحبت کنه

چند سالته؟

الان طبیعیه که بخوای دوستت همه جوره حامی و در دسترست باشه، اما بزرگتر که بشی میفهمی ادما زندگی خودشونو دارن و نمیتونن همیشه در اختیار دوست و رفیقشون باشن حالا هرچقدرم عزیز باشن براشون،

الانم درک میکنم میخواستی تو امتحان حمایتت کنه ، اما تقلب حمایت کردن نیست! اگه دوست واقعا دوست باشه حاضر نمیشه بهت تقلب بده

بعدا مشکلات بزرگتری تو زندگی به وجود میاد که با تقلب کردن نمیشه ازش بیرون اومد از همین الان سخت تلاش کردن رو یاذ بگیر که بعدا بتونی ادامه بدی

دوستی هام قرار نیس همبشگی باشن بعضی دوستا تو دوران بچگی میمونن و ادامه پیدا نمیکنن و این رسم زندگیه اشکالی نداره