عزیزم اگر اول پستمو خونده باشی نوشتم برای هر فرد با توجه به سن و ذخیره تخمدان دارو میدن کسی که مشکل باروری نداشته باشه به اندازه اون خانمی که مشکل باروری داره دارو دریافت نمیکنه و نباید هر روز امپول دور ناف بزنه
و خانمای اینجا هم اکثرا مشکل جنسیت دارن نه باروری
اتفاقا من تو این زمینه خیلی تحقیق کردم ،درسته که خودم این کار و نکردم ولی تا دلت بخاد اطلاعاتم و تو این موارد بالا بردم چون میخواستم انجام بدم ولی همسرم قبول نکرد
درسته هر روشی مشکلات خودشو داره و سختی های خودشو و مطمئنا کسی که میخاد این روش و انجام بده سختی هاشو به جون میخره
حالا من از شما ی سوال بپرسم ،تا حالا شده خودتو جای خانمی قرار بدی که دوتا یاسه تا دختر داره و زندگیش در حال فروپاشی سر مساله جنسیت قرار دادی؟؟یا خانمی که اگر بچش دختر باشه مجبوره بچشو سقط کنه؟؟؟
عزیزم میدونم شما هم مشکلاته خودت و داری و طبعا با دوبار توی این سیکل قرار گرفتن رنج و سختی زیادی متحمل شدی ولی چاره چیه هر کس ی جور تو این زندگی درگیره و مشکلات داره شما ی جور ،من ی جور بقیه ی جور
ولی این روش برای خانمایی که جنسیت بچه براشون حیاتیه واقعا خوبه و جلوی خیلی از مشکلات رو میگیره
دکتر من هم بنده خدا ادم با انصافی هست اتفاقا ،جاهای دیگه که من شنیدم 20-تا 25 میگیرن ایشون 12 تومن بیشتر نمیگیره
از خدا میخوام که ب حق این شبای عزیز شما هم زود زود دامنتذبا اولاد سالم و صالح سبز بشه و خانمایی هم که اولاد پسر یا دختر میخوان خدا بهشون بر اساس خیریت بهشون بده 💟💟