2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
عزیزم اینا تخمک نیستن سایز تخمدانها وطبیعی هستن

ممنونم امیر علی جان خیالم رو راحت کردی

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربون تو شبنم جووووووونممممم خدا دل همه رو شاد کنه.باورم نمیشه بخداااا.فدای تو ک انقد مهربونی.خدا کن ...

غزال جان تیکرتو بزار و این قلب شکسته رو تو امضاد بردار ادم دلش میگیره.

عزیزم ماهی که باردار شدم دونا اقدام رفتم ،سیزدهم شب و چهاردهم ظهر که مطمئنم اولی گرفته  واقعیت ...

ممننون جواب دادی خانمی. اره حتما به درد بقیه میخوره

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ممنونم آجی جون ایشالا قسمت خودت واین حس وحال ناب وتجربه کنی  ایشالاااااااا دعاگوتون هستم ولی خ ...

من اول همه تبریک گفتم ولی فقط لایکم کردی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
ایشالا عزیزم ولی یهو پستت وخوندم هنگ کردم ایشالا اینبار سالمه سالم باشه

عزیزم چقدر خوشحال شدم مبارکت باشه واااای  😍😙😙😙خیلی خوبه خدا کمکت کرده قدر این هدیه بدون خیلی خوشحالم جلو بقیه که میگفتی سربلند شدی منم دعاکن سربلند شم

خوبه عزیزم اگه زمانی هم بخوان درش بیارن امپول ریه میزنی ان شاالله صحیح و سالم میاد بغلت ولی ان شاال ...

خیلی دوست دارم ۳۹ هفته ب دنیا بیاد...زردی نگیره ریز و میزه واقعا سخته راستی عکس از شکمت نفرستادی ببینم ماه اخر چطوری شدی😍😍

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ن عزیزم چ حرفیه ممکن مث الان فعال نباشم ولی حتما میام خدا رو شکر تقریبا همه بچها باردار شدن گمونم دی ...

من میمونم فقط 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
من میمونم فقط 

واای ن چ حرفیه...انشالله شما و مامان ستایش و محیا و مامان امیر علی و ۱۱۹ و باران هم تا ماه دیگه باردار میشین 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
واای ن چ حرفیه...انشالله شما و مامان ستایش و محیا و مامان امیر علی و ۱۱۹ و باران هم تا ماه دیگه بارد ...

ان شاءالله 

پسر عزیزم

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم مواطب خودت وگل پسری باش خدا حرف دلتو شنید عزیزم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
واای ن چ حرفیه...انشالله شما و مامان ستایش و محیا و مامان امیر علی و ۱۱۹ و باران هم تا ماه دیگه بارد ...

عزیزم منم سرهدیه دفع پروتئین داشتم ۳۶ هفته ۶ روز سز شدم اورژانسی و خدا رو شکر هدیه تو دستگاهم نرفت 

یعنی روزی میرسه منم بیام خبر بارداری..پسر دارشدنم روبدم🙁🙁

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار