2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
فدای تو فاطمه جان لطفت یادم نمیره ک اون شب واسم دعا کردی❤❤❤❤❤

عزیزم اینجاهمه وظیفه مونوانجام میدیم😍😍😍😍😍😍😍تیکرت بذار حال کنیم 😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروصدهزارمرتبه شکر چه روز خوبی بود امروز انشاءالله همیشه تاپیک پر بشه از خبرهای خوب وشورانگیز🤲🏻❤ ...

مرسییی عزیزدلم دل داره در میاد از سینه م.دیگه اخر خط بودم😍😍😍

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
مژگان قشنگ اول از همه تاریخ تولدت و تاریخ اقدامت بگو بعد علائمت رو بگو جواب بتا تو انتی رو بگو و ...

وای من خ بهت امیدوار شدم

توم مثه مژی دلت صافه .مژیم اینجا دردو دل کرد .مثه تو بیقرار بود

نینی توم پسر میشهههههه😋😋😋

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دوستای مهربونم از دعای تک تکتون ممنونم یه دنیا.تازه از آزمایشگاه زنگ زدن گفتن دختر گلم سالمه.خد ...

وای خدا. چقدر برات خوشحال شدم. خیلی به فکرت بودم. خدارو هزار مرتبه شکر 🙏🙏🙏

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
مرسییی عزیزدلم دل داره در میاد از سینه م.دیگه اخر خط بودم😍😍😍

خداروشکر خریدارم حالت رو خواهرم نوش جونت این حال خوش ❤❤❤🥰🥰🥰

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
۳۴ هفته و فردا تموم میکنم...

اعظم نینی مژی پسر شد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دوستای مهربونم از دعای تک تکتون ممنونم یه دنیا.تازه از آزمایشگاه زنگ زدن گفتن دختر گلم سالمه.خد ...

خدا رو شکر عزیزم خیییلی خوشحال شدم‌میدونستم سالم این ازمایشگاه ها ادم و الکی اذیت میکنن انشالله بقیه بارداریت بدون استرس بگذرونی و دختر گلت و بغل بگیری

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
وااای.غزال خ واست خوشحال شدم باور کن از وقتی اومدم این تاپیک خبر سلامتی دختر گلت بهترین خبری بود ک ...

قربون تو شبنم جووووووونممممم خدا دل همه رو شاد کنه.باورم نمیشه بخداااا.فدای تو ک انقد مهربونی.خدا کنه انومالی هم همه چی خوب باشه🥰🥰🥰

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
سلام لوبیاجان میگم شماهم باتوجه به جدول میخاینداقدام کنیدبنظرتون چقدرمیشه به این جدول که براساس سن م ...

واللا چی بگم. جدول واسه تعداد زیادی درست در اومده ولی استثنا هم داشته. ۱۰۰٪ نیست. من سعی میکنم رعایت کنم ولی اگه سنم یا شرایطم اجازه نداد بدون جدول میرم جلو. چون بودن یه تعدادی دور بر من که با همین جدول براشون اشتباه بوده.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
مامان مهرساجونم میگم کیت تخمکگذاری روچه ساعتی ازروزیاشب بزنم وچندساعت قبلش نوشیدنی نخورمدممنوندمیشم ...

جواب ک دادم عزیزم...بین ساعت ۱۲ تا ۳ ظهر بزن اگ پر رنگ بود هر ۶ ساعت یبار دوباره تکرار ش کن ..بعد اینکه ۲ ساعت قبلش اب نخور و تخلیه نکن ک مشخص بشه 

واللا چی بگم. جدول واسه تعداد زیادی درست در اومده ولی استثنا هم داشته. ۱۰۰٪ نیست. من سعی میکنم رعایت ...

عزیزم خیلی خیلی ممنون که جوابمومیدی من نمیدونم چیکارکنم ازیه طرف شوهرم اسرارداره برای بارداری واصلاصبرنمیکنه ازیه طرف این جدول اینجوری گفته نمیدونم چیکارکنم برام دعاکن خداخودش بهم رحم کنه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
جواب ک دادم عزیزم...بین ساعت ۱۲ تا ۳ ظهر بزن اگ پر رنگ بود هر ۶ ساعت یبار دوباره تکرار ش کن ..بعد ای ...

وای عزیزم مرسی ممنون فداتدبشم ببخشیدپیامتوندیدم برای همین دوباره پرسیدم شرمندتم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
ان شاالله که چیزی نیست عزیزم ❤

الان از دکتر امدم تو ۲ هفته پیش ک پیشش رفتم تا الان ۳ کیلو  وزن گرفتم گفت علامت دفع پروتئین خدا رو شکر فشارم ۱۱ بود اونجا ولی ازمایش اورژانسی برا فردا صبح نوشت گفت باید بستری بشی دیگه بش گفتم تو خونه فشارم میگیرم قبول کرد ب محض بالا رفتن فشار باید برم بستری بشم..