2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
چطور فامیل دارید؟ما گهرو ایم میدونی کجاس؟باغای انگورش معروفه  

اره قبلا زمان ها قدیم ییلاقمون اونجا بود ما دینارون اونجا اصالت مون البته ۳ ۴ نسل ک دیگه امدن خوزستان ولی میریم گهگاهی سر میزنیم فامیل هم بروجن و اینا زیاد داریم ...اگ آمدیم گهرو اون طرف ها  میایم پیشت😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
به نظرم همون ۶روز خونریزی هم کافیه.ولی حتما  یه هفته تا ده روز بعد از سقط برو سونو ببین همش دفع ...

يعني نبايد ١٠ روز بعد از سقط خونريزي داشت؟ شما تا ده روز بعد از سقط خونريزي نداشتي؟

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم که جواب میدی. اگه سیکلت ۲۸ روزه بودی احتمالا همون روز ۱۴ یا ۱۵ تخمک ازاد شده. چون کی ...

مرسی نه عزیزم من به خاطر فولی سونو نزفتم فقط با کیت

درخدمتت هستم عزیزم چ حرفیه

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
اي خدا اسم سونو كه مياد احساس ميكنم دارم رواني ميشم جونم درمياد،، ميدوني چقد سونو رفتم تو همين ...

با این حسااب ان شاااله دفع شده و چیزی باقی نمونده

الهی دفعه ی دیگه واسه شنیدن صدای قلب کوچولوت  بری سونو عزیزم 

قابل باشم خیییلی دعاگوتم محیا .

تروخدا جدی میگی؟

آره توان تی گفته بود دختر حتی تو برگه گزارش سونو هم نوشته بود ولی امروز باقطعیت گفته بود پسر 

جوای آمینوی غزال هم اومده خدا راشکر دخترش سالمه 

اینهمه خبر خوش از برکت ماه رمضان و میهمانی خدا

خدا را شکر که دل دوستامون شاد شد

سلام عزیزم نترس زنداداشم پروتئین دفع میکرد وفشار بالا و مشکوک به مسمومیت بارداری بچه اش را 3روز از م ...

خدا رو شکر..وزن بچه ش چقدر بود؟؟میگن اکثرا ریزن

خودت حس میکنی ترشحاتت خوب بود تو زمان تخمک گذاری؟ جوش شیرین استفاده کردی یا نه؟  شوهرت قبل از ...

ترشحم زیاد بو انگار جیش کردم

شستشوی جوش شیزین داشتم ولی قهوه نه وپوزیشنم سنتی بود اکه دقیق یادم باشه

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
آره توان تی گفته بود دختر حتی تو برگه گزارش سونو هم نوشته بود ولی امروز باقطعیت گفته بود پسر  ...

وای امیر علی دختر همیسه خوش خبر باشی انشالله روزی خودت با جنسیت دلخواه برا غزال هم خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت حال دوستام خوبه.

عزیزم از حالت خبر نداشتم میخاستم خبر پسر بودن مژگانو بهت بدم  بگم خانوم دکتر کارت حرف نداره&nb ...

ممنون عزیزم چه توصیفی کردی منو😀 خیلی لطف داری عزیزم  انشالله قسمت خودت بشه بیای از بارداریت برامون بگی🙏🙏🙏

با این حسااب ان شاااله دفع شده و چیزی باقی نمونده الهی دفعه ی دیگه واسه شنیدن صدای قلب کوچولوت &nbs ...

ممنونم خيلي محتاجم ب دعاتون خيلييييي

نرگس فردا انشالله زودي ميرم سونو، اگه چيزي مونده باشه فرصت هست كه فردا بهم دارو بدن؟ يا ديگه چون روز ششم بعد از سقط هستم ديگه دارو فايده نداره؟

...