فاطمه جان همیشه به فکرتم همش میگم خدایا یه روزی بیاد واسه ی خوشحالی تو ذوق کنم بیای بگی پسر یعنی به خودمم همچین خبری بدن همین قدر خوشحال میشم خدا خودش کمکمون کنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
😍😍😍😀😀😀قربونت برم عزیزم.انشاالله خدا از دهنت بشنوه.انشاالله به حاجت دلت برسی اعظم جون
ممنون عزیزم..جه خوب شد امدی
..میدونم خیلی سخته بخوای از بارداری قبلی ت برام بگی واقعا باید ببخشید ک یادآوری میکنم ولی من مشکوک ب مسمومیت بارداریم..وزن گیری زیاد ۱۰ کیلو تو ۲ ماه وزن شدید فشارم هم قبلا ۱۱ بود ولی جدیدا ۱۲ شده دیشب تا ۱۴ هم رفت ولی امروز دوباره نرمال شد دکتر از نوشت برا دفع پروتین میگه احتمالا علامت های اولیه مسمومیت داری ۳۴ هفتم هنوز...شما از کجا مسمومیت بارداری متوجه شدین کدوم علامت بیشتر بود ؟
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
جانم اعظم جان.چی شده عزیزم؟خوندم نوشتی مسمومیت داری،آره؟انشاالله چیزی نیست و ختم به خیر میشه.از خودت ...
نوشتم عزیزم ..حالا فردا باید برم ازمایش بدم عصر یکم راه رفتم انگار خدا رو شکر رگپاهام معلوم شد چند هفته ای میشد ک زیر ورم زیاد و وحشتناک گم شده بودن...از هفته ۲۶ اضاف وزنم هفته ای ۱ کیلو شد ولی دکتر گفت طبیعی...دیگه امروز ک فشارم حس کردم سر صبح زیاد بهداشت رفتم اونحا گفتن غیر طبیعی نامه دادن برم دکتر ..بعد دکتر برام ازمایش نوشت
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
فداای تو بشم .خوبم عزیز دلم ان شااله دفعه ی بعد که اومدم تاپیک تیکرت رو ببین پایین اسمت😍😍چرا از پ ...
مرسی عزیزم انشاالله.والا بعد از ۴ ماه اقدام که نشد،هم به خاطر کرونا و هم اینکه به بدنم استراحت بدم به خاطر داروهایی که مصرف میکردم،دو سه ماه اقدام نکردم ولی انشاالله از ماه بعد شروع میکنم