2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
بزرگواری گلم

فاطمه جان همیشه به فکرتم همش میگم خدایا یه روزی بیاد واسه ی خوشحالی تو ذوق کنم بیای بگی پسر یعنی به خودمم همچین خبری بدن همین قدر خوشحال میشم خدا خودش کمکمون کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلااااام حنانه عزیزم😍😍😍 خوبی قربونت.چه خبرا،چیکار میکنی؟در چه حالی؟من امروز روز دوم پریودم بود وا ...

فداای تو بشم .خوبم عزیز دلم

ان شااله دفعه ی بعد که اومدم تاپیک تیکرت رو ببین پایین اسمت😍😍چرا از پریود بعدی؟

چند روز خواهرم اومد پیشم موند چون واقعاا جون نداشتم.خیلی ضعیف شده بودم انگار و کمردرد هم داشتم .دقیق ...

😘

حنانه جون همسرتون رو با چه دارويي تقويت كردين؟ ميشه بگي منم بپرسم براش مناسب بود استفاده كنن؟

...
ممنون عزیزم...فاطمه دلکم و صدا میزنی اون بچهاش و تو مسمومیت از دست داد میخوام ببینم من چه مرحله م&nb ...

جانم اعظم جان.چی شده عزیزم؟خوندم نوشتی مسمومیت داری،آره؟انشاالله چیزی نیست و ختم به خیر میشه.از خودت بگو برام،وضعیتت چطوره؟نگران نشو.اگه کنترل بشه،جای نگرانی نیست

😍😍😍😀😀😀قربونت برم عزیزم.انشاالله خدا از دهنت بشنوه.انشاالله به حاجت دلت برسی اعظم جون

ممنون عزیزم..جه خوب شد امدی

..میدونم خیلی سخته بخوای از بارداری قبلی ت برام بگی واقعا باید ببخشید ک یادآوری میکنم ولی من مشکوک ب مسمومیت بارداریم..وزن گیری زیاد ۱۰ کیلو تو ۲ ماه وزن شدید فشارم هم قبلا ۱۱ بود ولی جدیدا ۱۲ شده دیشب تا ۱۴ هم رفت ولی امروز دوباره نرمال شد دکتر از نوشت برا دفع پروتین میگه احتمالا علامت های اولیه مسمومیت داری ۳۴ هفتم هنوز...شما از کجا مسمومیت بارداری متوجه شدین کدوم علامت بیشتر بود ؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اعظم جان سلاام خوبی میگم خانوم دکتر ایشااله بعده به دنیا اومدن گل پسرت نری دیگه سرنزنی به ما.نیازت ...

ن عزیزم چ حرفیه ممکن مث الان فعال نباشم ولی حتما میام خدا رو شکر تقریبا همه بچها باردار شدن گمونم دیگه اونا نیان 😁 

😘 حنانه جون همسرتون رو با چه دارويي تقويت كردين؟ ميشه بگي منم بپرسم براش مناسب بود استفاده كن ...

سلن پلاس و زینک ویتامین دی و ال کارنتین

گرمیجاتم خییلی دادم خورد 

عرق کاسنی هم همینطور

واقعیت وزنش یادم نیست ولی یکم ریز بود ولی اللن دوسالش هست جون گرفته ماشالله

اره منم همینش میترسم خودم این همه وزن گرفتم ولی بچه ریز میشه 😩

جانم اعظم جان.چی شده عزیزم؟خوندم نوشتی مسمومیت داری،آره؟انشاالله چیزی نیست و ختم به خیر میشه.از خودت ...

نوشتم عزیزم ..حالا فردا باید برم ازمایش بدم عصر یکم راه رفتم انگار خدا رو شکر رگ‌پاهام معلوم شد چند هفته ای میشد ک زیر  ورم زیاد و وحشتناک گم شده بودن...از هفته ۲۶ اضاف وزنم هفته ای ۱ کیلو شد ولی دکتر گفت طبیعی...دیگه امروز ک فشارم حس کردم سر صبح زیاد بهداشت رفتم اونحا گفتن غیر طبیعی نامه دادن برم دکتر ..بعد دکتر برام ازمایش نوشت

غزال جان خیلی خوشحال شدم نی نی سالمه خدارو شکر عزیزم انشالله صحیح و سام بغلش بگیری💛❤️💛❤️💛❤️💛😍😍 ...

قربونت سمیه جان خیلی ممنون❤❤❤❤❤

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
فداای تو بشم .خوبم عزیز دلم ان شااله دفعه ی بعد که اومدم تاپیک تیکرت رو ببین پایین اسمت😍😍چرا از پ ...

مرسی عزیزم انشاالله.والا بعد از ۴ ماه اقدام که نشد،هم به خاطر کرونا و هم اینکه به بدنم استراحت بدم به خاطر داروهایی که مصرف میکردم،دو سه ماه اقدام نکردم ولی انشاالله از ماه بعد شروع میکنم

سامی جون ختم.امشب ب نیت توو  @119     انشاءالله ک هردتون با اولین اقدام لقاح گل پ ...

ممنون خواهره گل لطف کردی انشالله به خواسته دلت برسی خیلی ممنون.انشاالله همیشه سلامت باشید 😘😘😘

فاطمه جان همیشه به فکرتم همش میگم خدایا یه روزی بیاد واسه ی خوشحالی تو ذوق کنم بیای بگی پسر یعنی به ...

خیلی ماهی روژا جون انشالله خودت بیای خبر بدی و من کبی برات ذوق کنم 

خیلی خوشحالم که اینجا دوستای خوب و مهربونی مثل شما دارم

خدا خودش میدونه تک تکتون را مثل خواهر نداشته ام دوست دارم باشادیاتون شاد وبا غم هاتون ناراحت میشم.