2777
2789

سلام من خواهر ندارم ، مادرمم شهر دیگه س ،همیشه اساس کشی تنها بودم ،اصلا بلد نیستم چجوری و چی رو اول جمع کنم ؟

البته آشپزخونه کابینتا جمع کردم ، الان قابلمه ها و آبکش ها وسایل پلاستیکی  مونده ،نمیدونم تو چی بزارم؟تو کارتون ؟ لباسام خیلی زیاده چرت و پرته مثلا یه مهمونی بری چیز درست حسابی ندارم ،ولی در عین حال کمدا ترکیده از لباسه .

فرش ها کی جمع کنم ؟پارسال زود جمع کردم اذیت شدم 

اول همه لباسا رو بریز وسط اتاق 

لباسای کهنه و به درد نخور رو جدا کن بریز آشغالی

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو اثاث کشی هر بخشی رو که بخوام جمع کنم اول رفع انباشت میکنم .مثلا رختخواب بخوان حمع کنم اونایی که فرسوده است رو بندازم بره اونایی که نیاز ب روکش یا شستن داره رو انجام میدم کارشون .همینطور ظرف و ظروف و خلاصه همه چیز .قدم اول چیزایی که خونه جدید بنظرم اضافه هست رو میدم مستحق یا میندازم دور .الان اول از شر  لباسایی که استفاده نمیکنید خلاص شو .من تو اثاث کشی خیلی وسواس دارم باید همه چیز شسنه باشه و پلاستیک زده ببرم خونه جدید .از مغازه پلاستیک فروشی چند بسته پلاستیک خیلی بزرگ گرفته بودیم تمام لباس رو داخل پلاستیکا ریختم . راحت . ظروف که داخل کارتن و بقیه وسایل هم پلاستیک زده 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
دور ریختنی ها رو بنداز دور مستاجری سخته همه رو اینور اونور کنیمن برا همه چی کارتون میگیرم قابلمه و پ ...

قابلمه ها سایز مثلا ۴۰ سانت تو کارتون بزارم؟

اوووو کلی چیز دور ریختم ، دوتا کاسه برا جهیزیه مادر شوهرم بود جو گیر شدم انداختم دور ،سنگین بودن ، الان پشیمونم 

منم شرایط تورو داشتم تنهای تنها من اول ظرفای اشپز خونه رو میشستم خشک میکردم سلفون میپیچیدم و کارتون میکردم که راحت بچینمشون لباسا هم لباسای دور ریزو جدا جمع کن لباسای داخل کشو رو همونطور مرتب تا کن بزار داخل کشو بمونن نهایت کشو هارو درار که حملش اسون باشه لباسای اویز رو هم اصلا درنیار من هیچ کدومو از اویز در نیوردم  گذاشتم صندلی عقب ماشین خودمون .فر ش هاتم اگه کثیفن دوروز قبل اسباب کشی بشور اگه نیستن که روز اخر لول کن دیگه کاری نداره

من تو اثاث کشی هر بخشی رو که بخوام جمع کنم اول رفع انباشت میکنم .مثلا رختخواب بخوان حمع کنم اونایی ک ...

میدونی خیلی وسایل انداختم دور ، ولی لباسا یه سری ها نو هستن استفاده هم نمیکنم ،مثلا کلیییی شال دارم موندم بدم همسایمون یا نگه دارم .

وسایل پلاستیکی و ظروف پلاستیکی هم تو کارتون میزاری؟قابلمه ها چی؟