2777
2789
عنوان

اساس کشی دارم خواهرانه بیاید ایده جمع کردن بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست
رخت خوابا از این چیزا اسمش نمیدونم قدیم داخلش رخت خواب میزاشتن گره میزدن ،۴ تا دارم

وای اسی منم تا آخر ماه اثاث کشی دارم ۲۱ ساله کم آوردم دیگه نای جمع کردن ندارم بچهام بزرگن اما واقعا دلم نمیاد بگم زیاد کمک کنن چون گناه اونا چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اظافه خرید نمیکنم ولی خیلی چیزا اصلا استفاده نمیکنم ، باید بدم بره سبک شه جهنم و ضرر .منم ۹۰ درصد کا ...

اونا رو هم هر کدوم داخل پلاستیک فریزر میریزم و داخل کارتن میذارم . حبوبات و مواد خوراکی دیگه که خودش نایلون داره رو هم همه رو داخل پلاستیک بزرگ دسته دار میریزم 

روی کارتن ها هم با ماژیک می‌نویسم که بفهمم داخل هر کارتنی چی گذاشتم .مثلا کارتنی که باید بره تو انبار روش می‌نویسم وسایل انباری.. ‌کارتن ظروف ، کارتن ظروف داخل بوفه ، کارتن کتاب و... همه کارتن ها رو هر چی داخلش هست روش می‌نویسم که موقع جا ب جا کردن وسایل سردر گم نشم بدونم چی کجاست 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄