2777
2789
عنوان

اساس کشی دارم خواهرانه بیاید ایده جمع کردن بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خیلی وسایل انداختم دور ، ولی لباسا یه سری ها نو هستن استفاده هم نمیکنم ،مثلا کلیییی شال دارم ...

من کلا وسواسم همه وسایلمو یا تو‌کارتن میذارم یا پلاستیک.. ب نظر من موقع خرید لباس بیشتر دقت کن وقتی لباس نو زیاد داری استفاده نمیکنی سعی کن دفعات بعد اون لباسی رو که حتما استفاده ات میشه بخری.اعصابت اینجوری خرد میشه هم دلت نمیاد بندازی بره هم خسته میشی از نگهداریش

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ببین اگه میتونید خیلی از وسیله هارو با ماشین خودتون ببرید مثلا چند سری

ما اینطوری آسیب کمتر بود بعدم همه رو یه گوشه بذارید که موقع بردن وسایل بزرگ تو دستو پا نباشن

فقط وسایل بزرگ مثل یخچال و لباسشویی غیره رو گذاشتیم

بعدم عزیزم اگه میتونی قبل بردن وسایل خونه جدید رو نظافت کنی خیلی خوبه راحتتری موقع چیدن

سعی کن همه وسایلتم قبل بردن اسباب کشی تمیز باشه بعد ببری خونه جدید

از طرفی من لباسهام رو از رو چوب رختی هاشون در نیوردم،روزهای آخر دوتا پتو مسافرتی پهن کردم و بعد لباسها رو با رخت آویز انداختم روی پتوها و تقریبا حالت بقچه گره زدم( اما نه خیلی محکم که لباسها چروک و داغون بشن)

همون روز هم سریع بردم خونه جدید و همون لحظه تو کمد آویزون کردم

این کارو کردم ،فقط تو جمع کردن موندم .مشما پارسال خریدم پاره میشدن زود

از این بقچه های زیپ دار بگیر ارزونن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

رختخواب هارو بذار تو جارختخوابی تو بازار میفروشن عالیه برا اسباب کشی قیمتش حدود ۳۰۰ دوتا بگیر یکیم ب ...

رخت خوابا از این چیزا اسمش نمیدونم قدیم داخلش رخت خواب میزاشتن گره میزدن ،۴ تا دارم 

من کلا وسواسم همه وسایلمو یا تو‌کارتن میذارم یا پلاستیک.. ب نظر من موقع خرید لباس بیشتر دقت کن وقتی ...

اظافه خرید نمیکنم ولی خیلی چیزا اصلا استفاده نمیکنم ، باید بدم بره سبک شه جهنم و ضرر .منم ۹۰ درصد کارتون میزارم .

راستی حبوبات اینا رو چکار میکنی ؟