2777
2789

من معلمم چندتا از همکارام ماده ۲۸ هستند و به شدت با ما دانشگاه فرهنگیانی ها دشمن هستند و همش درصدد این هستند که زیر اب مارو بزنن

یکی نیس بگه چه مرگته تازه اوندی تو اموزش پرورش این چه کاریه ما چهار بیشتراز تو تو این حوزه بودیم درسش رو خوندیم تو فقط یه ازمون دادی و به خاطر داشتن چند تا بچه امتیاز اوردی و امدی شدی معلم حالا طلبکار هم هستی

همکار من لیسانس باغداری هست حالا اومده معلم شده حالا هی رو من اعتراص میزنه که چرا شما بهتون اینقدر امتیاز میدن به من اینقدر 

کلا حرفش همه بچه اس من بچه دارم اخه به خاطر بچه هات کیفیت کار و تدریست میره بالا که به خاطر بچه هات طلبکاری

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

اره همینه دیگ

خوبی بهشون نیومده

تو شهر ما از کنکور ۷ نفر گرفتن کلا

بعد استخدامی کم کم ۱۲ نفر میگیرن

اخه این انصافه ؟

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به اون همکارت ندارم که داستانتون واقعا چیه ولی من خودم معلماییکه از تربیت معلم میرن تدذیس رو نمیپسندم چون حس میکنم از هجده سالگی ذهنشونو ایزوله کردن و شستشوی مغزی شدن مخصوصا چون تک جنسیتی بودن و بیشتر دانشجوهای فرهنگیانم تو فاز شوهر کردن هستن خیلی ولی معلمی که از دانشگاهای علوم پایه مدرک گرفته چون تو جامعه واقعی زندگی کردن و علمشون خالصتره 

این دیگه جدید بود مگه بچه آید

باور کن من ۲۴ سالمه اون ۳۷ سالشه 

ایمقدر خاله زنک بازی در میاره که دلم نمیخاد مدرسه شروع شه باهاش چشم تو چشم بشم دوباره کاراش رو ببینم

کاری به اون همکارت ندارم که داستانتون واقعا چیه ولی من خودم معلماییکه از تربیت معلم میرن تدذیس رو نم ...

از کی تاحالا رشته لاغداری رشته علوم پایه حساب میشه؟

فرمایش شما درسته اما برای یه عده کمی

امورش پرورش واقعا از رشته هاب خوب و علوم پایه کم پذیرش مبکنه 

منم خیلی دوس دارم معلم خوب ببینم تو ماده ۲۸ ها ولی متافانه سه تاهمکار دارم هر تا ماده ۲۸ هر سه تا فوق العاده از زیر کار در رو 

به حدی که معلم کلاس سوم جدول ضرب هم به دانش اموزاش یاد نداده 

به جای اون همکارمکه از تربیت معلم فارغ التحصیل شده امسال معلم نمونه شد

اره همینه دیگخوبی بهشون نیومدهتو شهر ما از کنکور ۷ نفر گرفتن کلابعد استخدامی کم کم ۱۲ نفر میگیرناخه ...

خوبی بهشون نیومده ؟ چرا اینقدر بالا بالا ها سیر میکنی ! نکنه تو استخدامش کردی قارون !! اتفاقا اگر مملکت چارتا شرکت صنعتی و علوم پایه قوی داشت سگ نمیومد سمت چس تومن حقوق معلمی 😑 خدایا برای همین دقیقا میگم شستشوی مغزی میشین البته من با فرهنگیای قدیمی مشکلی ندارم مادر خودمم فرهنگی بودن البته برای قبل انقلاب

خوبی بهشون نیومده ؟ چرا اینقدر بالا بالا ها سیر میکنی ! نکنه تو استخدامش کردی قارون !! اتفاقا اگر مم ...

بیا برو بابا حق بچه های کنکوریو خوردن دادن به این پیرزنا

خدا ازشون نگذره الهی

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

کاری به اون همکارت ندارم که داستانتون واقعا چیه ولی من خودم معلماییکه از تربیت معلم میرن تدذیس رو نم ...

در ضمن دانشجوهاب دانشگاه فرهنگیان خود به خود مورد های خوب برای ازدواج براشون پیش میاد و اون طور هم که شما میگید نیست 

من خودم به شخصه تا حالا چندین معلم و یک مهندس خواستگاریم اومدن 

و در کل نمیشه یه ویژگی رو به همه نسبت داد 

نظام اموزشی داره فرومیپاشه ها

حداقل قبلا معلم ریاضیمون مدرک باغداری نداشت

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

از کی تاحالا رشته لاغداری رشته علوم پایه حساب میشه؟فرمایش شما درسته اما برای یه عده کمیامورش پرورش و ...

خانم دیگه الکی نگو رشته باغداری اصلا نمیگیرن ! مگر اینکه تجربه تدریس داشته باشه که با معلمین دیگه تفاوتی نداره ! بهر حال ارزشیابی کار شما نیست سرت به کار خودت باشه ! حتما این رفتارای عجیبو تو محل کارم داری که باهات چپ افتاده واقعا زور داره یذره بچه بیاد درباره چیزی که در جایگاهش نیشت صحبت کنه !