2777
2789

امروز برای ثبت نام پایه هفتم به یکی از مدارس غیردولتی شهر مون رفتیم ،همسرم وقت نکرده بود پسرمو ببره آرایشگاه موهاشو مرتب کنه واسه همین خودمون بهش گفتیم کلاه بزار تا بهم ریخته نباشه ،اولش اومدن باهاش حرف بزنن ناظم گفت کلاهتو باید برداری پسرم دوست نداشت یه نگاه بهم کرد ،ما هم توضیح دادیم به ناظمه تا ولش کرد ،بعد کلی تعهد و توضیح اضافه ،و آزمون گرفتن ازش ،گفتن فلانی باید باهات مصاحبه کنه ،اولش گفت چرا تابستون واسه درس وقت نمیزاری ،بعدش گفت حتماً باید یه رشته ورزشی بری ،پسرم گفت من کلاس شطرنج میرم گفت قبول نیست ،بعدش پرسید چه ساعتی می‌خوابی و....

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

پسرم گفت از هوش مصنوعی پرسیدم بهم گفته ده تا یازده بخواب اما من هر وقت بابام از سر کار بیاد میخوابم ،منظور پسرم این بود بابام بیاد ببینمش دیگه میخوابم اما آقاهه ول نمیکرد اگه بابات یک شب بیاد چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم گفت از هوش مصنوعی پرسیدم بهم گفته ده تا یازده بخواب اما من هر وقت بابام از سر کار بیاد میخوابم ...

وا

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بعد دیگه ول نمیکرد ،بعد کلی مسخره بازی دیگه گفت باید دست مامانتو ببوسی ،بچه من از بوسیدن خوشش نمیاد به هیچ عنوان هم اجازه نمیده کسی ببوستش ،من اینو میدونستم ،فقط منو اجازه میده تو مناسبت ها بوسش کنم ،بچم گفت اینجا تجمع هست دوست ندارم و آقاهه گفت ردی برو

بعد دیگه ول نمیکرد ،بعد کلی مسخره بازی دیگه گفت باید دست مامانتو ببوسی ،بچه من از بوسیدن خوشش نمیاد ...

وا مشکل داشتن 

اینچیزا چه ربطی به مدرسه داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شطرنج قبول نیست؟از همینجا تا تهش رو خوندمچقدر غیر حرفه ای برخورد میکنن

تازه میگفتند معدل زیر ۱۹رو ردش میکنیم سال بعد باید بره جای دیگه 

خدات شکر کن خطر ثبت نام شدن تو این مدرسه از بیختون گذشت 

وگرنه پسرتون تا آخر عمر از درس زده میشد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .