2777
2789

بیاید بدون گیس و گیس کشی حرف بزنیم خودم مجردم خب اندام بعضی خانوم ها رو میبینم که با اینکه متاهل هستن اصلا به خودشون نمیرسند اصلا رو فرم نیستند یا خیلی وقته از هیکلشون دست کشیدن و به ظاهر و اینا اصلا اهمیت نمیدن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به نظر من همین یکی از دلیل خیانت هست چون وقتی مرد میبینه زن خودش خوشتیپ و زیبا نیست ممکنه بره طرف کسی دیگه خواه یا ناخواه 🤷‍♀️🤷‍♀️من خودم واقعا دوست ندارم ازدواج کردم اینجور باشم دوست دارم بیشتر از زمان مجردی به خودم برسم که همسرم تحسین کنه انتخابشو نه خودشو بابت این انتخاب سرزنش کنه نظر شما چیه؟ 

به نظرتون تونلی ما به خودشون نمیرسند افسردگی دارند یا شاید تو زندگی از چیزی ناراحت هستند؟ 

مطمعنم خیلیاتون اینجور افرادی دیدین خودم چند نمونه تو آشنا ها دارم که با وجود وضعیت مالی خوب اصلا به خودش نمیرسه نه به بدن نه به چهره تو کل عمرش همیشه فقط یه رنگ زرد خیلی روشن زده به موهاش که بهش نمیاد واقعا دوست داشتم بتونم کمکش کنم اما نمیدونستم چطوری

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

هر وخ باردار شدی و زایدی بیا حرف بزن بچه اصلا نمیزاره به چیزی برسی مثل باشگاه و اینا الا اگه کسی رو داری برات نگه داره

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن اونایی که به خودشون میرسن باعث خیانت میشن !!!! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر وخ باردار شدی و زایدی بیا حرف بزن بچه اصلا نمیزاره به چیزی برسی مثل باشگاه و اینا الا اگه کسی رو ...

خیلیا دیدم زایمان کردن همچنان سرحال و همه چیشون اوکی هست یعنی همه تقصیر ها میوفته گردن بچه؟ 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

شما هر وقت متاهل شدی با دوتا بچه زاییدی و مشکلات  و مسولیت بچه و خانه داری و نظافت توالت و ....و فشار خانواده شوهر همچنان تونستی لطیف بمونی بیا برا متاهلها نسخه بده گ

البته من مجردم 

خیلیا دیدم زایمان کردن همچنان سرحال و همه چیشون اوکی هست یعنی همه تقصیر ها میوفته گردن بچه؟

دقیقا 

دو تا خانمای تو فامیلمون که جفتشون دوتا بچه دارن ، مانکنن .

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚