2777
2789
عنوان

اندام و استایل بعضی خانومای متاهل 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 42 پست

عزیزم زندگی فقط ظاهر نیست مردم کار دارن بچه دارن خونه و زندگی دارن پدر و مادر دارن فامیل شوهر دارن خلاصه انقدر دغدغه هست که برای بعضیا هیکل و استایل در اولویت نیست!

تو دنیایی هم که جنیفر لوپز و شکیرا خیانت کردن دیگه میشه با اطمینان گفت دلیل خیانت اقایون ذات هرزه س نه ظاهر بد همسزشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقاً زمانی که بسیارجوان وشاداب وزیباوخوش اندام بودم 

وقتی که به خودم میرسیدم واخلاقمم خوب بود 

بهم خیانت کرد😢همش دنبال پوشیدن لباس وآرایشی که اون دوست داره بودم منونخواست 

ببین حقیقت اینه خیانتکارهمیشه دنبال بهانه است 

الکی بااین حرفامجوزخیانت به کسی روندین 

مرد غلط میکنه بره سراغ بعدی بخاطر اندام مرده ذاتش خرابه

غلط میکنه نداره عزیزم من دیدم آقا خانومش بالای 100 کیلو بود آقا همش انگار کنار خانومش معذب بود خب مشخصه که منجر میشه به خیانت بعضی وقتا خیانت تو ذهن آدم شکل میگیره فقط که بازم خیانت محسوب میشه منظورم اینه چرا تو دوران متاهلی یه ورژن بهتر از خودشون نیستن

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

هر وخ باردار شدی و زایدی بیا حرف بزن بچه اصلا نمیزاره به چیزی برسی مثل باشگاه و اینا الا اگه کسی رو ...

دقیقا همسایه ما طفلی تنهاس از زابل اومده تبریز اینجا شوهر کرده 

اینجا تک و تنهاس با دوتا دختر دوقلو که به شدت شلوغن  طفلی اومدنی انگار عروسک بود الان شده ۱۰۰ کیلو با شکم و غبغب

دختر خالم خیلی خشکله یکم اضافه وزن داره ولی واقعا قشنگه رنگ چشماش موهاش فرم صورتش شبیه بازیگرای هالیوودی 

شوهرش میره با زنای قراضه قیافه های داغون بهش خیانت میکنه ...

مطمئنم اگه دختر خالم باربی هم بود باز شوهرش خیانت. میکرد چپن کلا بی لیاقته 

الان دیگ متاهلا خیلی بخودشون میرسن

مجردا هم البته

من خودم با دو بچه از خوابم میزنم رسیدگی بخودم سرجاشه

یعنی اول خودمو مرتب میکنم بعد خونه

ترتیب کارام اینجوره

غذا درست کردن

درس و بازی وحمام بچها

رسیدگی بخودم روتینا و لاک و ..

شغلم

مرتب کردن خونه

دیگ بعد خوابیدن بچهام که با همسرم وقت میگذرونیم

مامان دوتا گل پسر

خیانت به خوشگلترین دختر دنیا هم ممکنه. ولی قبول دارم حرفت رو در کل. منم خانم متاهل دیدم که لباسا گلگلی گشاد با قیافه خسته و موها ژولیده می‌گشت تو خونه. بیرون هم اصلا استایل خاصی ندارن. حالا من تو خونه با اینکه مجردم نمیگم عالی ولی سعی میکنم تیپم خوب باشه دیگه. شوهر رو بیخیال. روحیه خودمون مهمه

شما هر وقت متاهل شدی با دوتا بچه زاییدی و مشکلات و مسولیت بچه و خانه داری و نظافت توالت و ....و فشا ...

آخه این چیزا معمولا با عشق انجام میشه کارای مخصوص به خونه داری جدیدا انگار بهشون تحمیل شده خونه داری و بچه داری که با غیض ازش تعریف میکنن و میتونن تقسیم کار انجام بدن همیشه که نباید زن کار کنه توی خونه مرد هم میتونه کمک کنه برای خانوم تا سختش نباشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولا که خودم مجردم و کاملا بی طرفم

دوما خانم های متاهل اصلا وقتی ندارن وقتی یه خانم باردار میشه زایمان میکنه ترک پوستی و شکمی که میمونه رو ندیدی بعدم اصلا وقت نداره بره باشگاه بخاطر شیر دادن به بچه هاش سینه هاش شل و افتاده میشن

وقتی میتونی اینطوری صحبت کنی که خودتو بزاری به جاشون

دوما اصلا تو زندگی مشکل انقدر مشکل و بحث زیاده که اصلا وقت نمیشه و این چیزا اصلا به چشم نمیات

سوما مرد باید ذاتش پاک باشه همیشه یکی هس که بهتر از اون یکی باشه این درباره مردا هم صدق میکنه مثلا یه خانم ببینه یکی خوشتیپ تر از شوهرشه میره دنبال اون؟؟ مرد باید ذاتش پاک باشه و گرنه به شکیرا هم خیانت میشه اگه عشق عشق باشه که همدیگرو همینجدری میپذیرن نیاز نیس بره این و اونو دید بزنه

اگاهیتو زیاد کن و تک بعدی نگاه کن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

غلط میکنه نداره عزیزم من دیدم آقا خانومش بالای 100 کیلو بود آقا همش انگار کنار خانومش معذب بود خب مش ...

اون آقایی که شما میگین نمیتونه اول طلاق بگیره بعدش با یه سوپر مدل وارد رابطه بشه؟ اینقدر عجله داره؟ 

عزیزم زندگی فقط ظاهر نیست مردم کار دارن بچه دارن خونه و زندگی دارن پدر و مادر دارن فامیل شوهر دارن خ ...

حداقل دیگه سعی به حفظ ظاهر هم نمیکنن مثلا با همون شومیزی که توی خونه پوشیده میره تو خیابون یا موهای شونه نکرده 

کلا خودم میخام بدونم علت اینکه آنقدر انگار از زندگیشون متنفر هستن چیه من دوست ندارم در آینده به این سرنوشت دچار بشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40