2777
2789
عنوان

اندام و استایل بعضی خانومای متاهل 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 42 پست
الان دیگ متاهلا خیلی بخودشون میرسنمجردا هم البتهمن خودم با دو بچه از خوابم میزنم رسیدگی بخودم سرجاشه ...

😍دقیقا آدمای مثل شما به آدم حس خوب میدن حس زندگی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

شاید بچه ی اونا رو مامان بزرگا نگه میدارن

نه خودشون البته مهد کودک و کلاسای مختلف می‌فرستند بچهاشونو یا میخان جای برن شوهرشون نگه میداره بچه رو اینا میرن به کارشون میرسن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون آقایی که شما میگین نمیتونه اول طلاق بگیره بعدش با یه سوپر مدل وارد رابطه بشه؟ اینقدر عجله داره؟

عزیزم حتما دلایلی برای ادامه زندگی باهاش داره ولی خب مگه بده آدم در ورژن بهتری از خودش باشه؟ 

مگه چقدر وقت میگیره به خودش رسیدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعیت اینه یه سر به راهروهای دادگاه بزنی میبینی خیانت رابطه مستقیمی با هیکل زن نداره، دلیلش ذهن مری ...

والا من تا حالا دادگاه نرفتم کلا میگم منظورم خانوم های ما از خودشون دست کشیدن کلا نمیدونم چطور توضیح بدم کلا یکسری افرادی که هیچ انرزی برای هیچ کاری ندارن حتی برای خودشون بچه یا همسر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حتما دلایلی برای ادامه زندگی باهاش داره ولی خب مگه بده آدم در ورژن بهتری از خودش باشه؟ مگه چقد ...

امیدوارم توی زندگیت هیچ وقت به مرحله ای نرسی که برات همه چیز بی معنی بشه. با توجه به موقعیتی که دارم آدم هایی رو دیدم که فقط نفس میکشن و برگرداندنشون به زندگی روزانه خیلی سخت تر از چیزی هست که فکرش رو میکنید. 

اون مردی هم که خجالت میکشه کنار همسر 100 کیلوییش راه بره در نتیجه خیانت میکنه و کنار یک زن 50 کیلویی راه میره و به خودش افتخار میکنه اصلا رفتارش قابل توجیه نیست و مورد قبول هیچ آدم درست و حسابی نیست باور کنید هیچکس بهش نمیگه طرف چه باکلاسه با یه زن غریبه خوشگل قرار میذاره. اصلا در اکثر مواقع مردها این موضوع رو مخفی میکنن چرا چون خودشون میدونن کارشون کثیف و غیر اخلاقیه. 

دورت بگردم بخدا به این چیزا نیست

بعضی از مردا ذاتشون خرابه

بهترین زن رو دارن ها

اما چششون ب اینو اونه

مشکل از ذاته طرفه بیشتر اوقات

وگرنه کی بدش میاد مرتب و قشنگ باشه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

الان با این اوضاع اقتصادی زن پا به پای مرد باید بره سرکار.

خانه داری و اشپزی و ...

سر و کله زدن با خانواده همسر.

مهمون داری

و مهمتر از همه بچه داری باید انجام بده.

از دید خودت به قضیه نگاه نکن.

بچه واقعا انرژی مادر رو میگیره.

همه این مسائل به کنار

بیماری های روحی و جسمی که این دوره زمونه زیاد شده و مشکلات روابط زن و شوهر.

مستاجری و جا به جایی...

دقیقا همسایه ما طفلی تنهاس از زابل اومده تبریز اینجا شوهر کرده اینجا تک و تنهاس با دوتا دختر دوقلو ک ...

خب اینو میگم  که واقعا نمیشه بچه رو تنها گذاشت

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

خیلیا دیدم زایمان کردن همچنان سرحال و همه چیشون اوکی هست یعنی همه تقصیر ها میوفته گردن بچه؟

خب میخای به خودت برسی  بچه رو کجا بزاری بری ؟ اگه کسی رو نداری ؟ اگه شهرتون مهد نداره یا هزینه شو نداری یا بچت قبول نمیکنه چی

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

😍دقیقا آدمای مثل شما به آدم حس خوب میدن حس زندگی

قربونت عزیزم

ولی یسریام ذات کثیف دارن

چه مرد چه زن خیانتکارن ربطی به قیافه و هیکل و اینا نداره زیاد

دور از جون شما

مامان دوتا گل پسر

نه به رسیدنه ،نه به کاشته، نه به عمله، نه به زیبایبه، نه به اندامه، نه به سنه، نه به قیافست

فقط به ذات مرد برمیگرده اگه مردی ذاتش پاک باشه  همسرشو دوست خواهد داشت اگرم  دید زنی داره که به خودش نمیرسه بهش یاد میده بهش یاداوری میکنه به جا خیانت ،خیانت دلیلی جز هرزگی نداره