2777
2789

شوهر خرج‌خو‌دمو همیشه میده و بهم میرسه پولم میده ، ولی بابام خیلی پیره مادرمم همینطور 

میخام برم سرکار پولشو بدم به پدر مادرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرتون خرج پدر مادرش بده ناراحت نمیشید؟ 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بریدعالیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرت میذاره از تایم زندگی خودتون بزنی بری سرکار بعد پولشو بدی به والدینت ؟ سرکوفتت نمیزنه؟ پدرمادرت ...

باهاش صحبت کردم میگه چیزی لازم داری من بهت میدم نرو بشین درس بخون. ولی من نمیخام ازش برای خانوادم پول بگیرک 

پدرت بازنشستگی یا منبع درآمد نداره ؟؟؟

واقعیتش سر کار که بری ، دیگه مثل قبل نمی تونی برای زندگیت وقت و انرژی بزاری ممکنه این وسط اختلافاتی هم پیش بیاد چون می خوای درآمدت رو جای دیگه هزینه کنی 

باز اگر کار پاره وقت پیدا کنی مشکلاتت کمتر میشه .‌

بنظرم اذیت میشی اینطوری زندگیت میره رو هوا و کم کم خسته میشی 

اگه پول تو جیبی از سوهرت میگیری که مال خودته سعی کن یکمشو بدی به پدرومادرت اون دیگه مال خودته 

البته که پول مال اونه نداریم تو زندگی زن و شوهر هردو زحمت میکشن 

درسته که اون میره سر کار ولی شماهم تو خونه ظرف میشوری لباس میشوری اتو میکشی جارو‌میکتی غذا میپزی 

خانه داری میکنی فقط متاسفانه خانه داری حقوق نداره 

پس میتونی قسمتی از پول شوهرتو حق خودت بدونی 

و خودت براش تصمیم بگیری 

پدرت بازنشستگی یا منبع درآمد نداره ؟؟؟واقعیتش سر کار که بری ، دیگه مثل قبل نمی تونی برای زندگیت وقت ...

کارم تمام وقته از هفت صبح تا ۵غروب 

نه فقط یه بیمه داره و تمام . ی خونه هم دارم که توش زندگی میکنن، من درحد ماهی ۵تومن بهشون پول میدم 

بنظرم اذیت میشی اینطوری زندگیت میره رو هوا و کم کم خسته میشی اگه پول تو جیبی از سوهرت میگیری که مال ...

از پولای توجیبی ماهی حدودا پنج تومن میدم . خونه دارن بابام اینا کرایه نمیدن، بیمه اینارو هم خودم براشون پولشو میریزم، شوهرم گفت بنظر من نزو سرکار بشین خونه درس بخون