2777
2789
پنجره کجاش الان تو نقشه ؟ اگر چیدمان مبل ها برعکس بشه هم میتونی تی وی رو بزاری دیوار پشت که مبل هست ...

برعکس نمیشه اخه مبل جلوی درب ورودی نمیشه بذاری 

نظرخودم بهترین مکان دیوار اتاق خواب هست که بشه تی وی وال انجام بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس نمیشه اخه مبل جلوی درب ورودی نمیشه بذاری نظرخودم بهترین مکان دیوار اتاق خواب هست که بشه تی وی ...

آره اونجا بهتره برای تی وی وال

ولی اگر بخوای مبل رو جا به جا کنی هم جلوی ورودی نمیوفته برعکس یه جداکننده ورودی هم به شمار میاد 

آره متوجه شدم دوتا دیوار داری دیگه از هردو تو یه زاویه عکس بگیر بده هوش مصنوعی برات طراحی کنه ببین ک ...

هوش مصنوعی باید دقیقا چه برنامه ای دانلود کنم بلدنیستم

آره اونجا بهتره برای تی وی والولی اگر بخوای مبل رو جا به جا کنی هم جلوی ورودی نمیوفته برعکس یه جداکن ...

دیوار اتاق خواب بهتره .برای اسپیلت همونجاکه خط قرمز کشیدم بالاش برق کش میگه بذار ولی من گفتم روبه رو راهرو که میره سمت اتاق خواب ها کولرباشه بهتره که همه جای خونه خنک کنه اتاق خواب هاخنک کنه اگر اون خط قرمز بذارم اصلا باد نمیره سمت اتاق ها