2777
2789
عنوان

خانوما شما بگین بد گفتم یانه

48 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من دیشب اخر شب از پیاده روی اربعین رسیدم خونه دوروز کامل بیداربودم خسته داغون گفتم شبو بخوابم حلاصه نشد مهمون اومد صبحش برداشتم زنگ بزنم بیان مبلارو بشورن(این چن روزه ک‌ نبودم بچم کثیف کرده بود)خلاصه نبودن مجبور شدم خودم بشورم خلاصه خونه رو ریختم بهم افتتتتتتضاح بود افتضاح قراربود تاشب تموم کنم یهو بعد از ظهر خالم همسایه ها و ...همممه اومدن

حالا بیس چاری خونم برق میشه از شانسم سالی یبار میان اونم اینطوری شد یدونه بهش گفتم ولی خوب میشد قبل اومدن ی تماس میگرفتین من امادگی داشتم خلاصه ب خالم برخورده بود برگشت گفت من خودم اصلا نمیخاسم بیام دیگ اینا جمع شده بودن میومدن اومدم و زنگ زده ماذرشوهرم گلگیی و اینا منم ناراحتم

زیارتتون قبول باشهحرف بدی نزنید. چ خوبه حداقل دوروز بزارن کسی ک ازمسافرت اومده یه استراحتی کنه بعد

سلامت باشید ناراحتم گفتم نباید ناراحتشون میکردم ولی خب بی خبر کلییی ادم اومده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیلی حرفت زشت بود خاله ات ک بقیرو جمع نکرده بیاره... اونا خودشون اومدن

به همشون گفتم دیگ گفتم خبر میدادین امادگی میداشتم حتی میوه اینام نخریده بودم اون بدتر شد

سلامت باشید ناراحتم گفتم نباید ناراحتشون میکردم ولی خب بی خبر کلییی ادم اومده بود

فک نکنم حرف بدی زده باشین. طرف مقابل هم باید درک کنه، یه تماس وقتی نمیگرفت بهتربود هماهنگ میکردن