2777
2789

لطفا اگر اطلاعات کافی یا دقیق دارید بگید♥️

من ورم دارم رب رو کامل حذف کردم زردچوبه میزنم به غذا

مضره اونم؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

والا شنیدم ادویه براي  تمام امراض معده بده  ‌من خودم سوزش معده صبحها دارم ولی بدون ادويه نمیتونم غذا بخورم زیاد هم استفاده میکنم

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردچوبه خیلی براش مفیدهبهترین غذاها براش شامل قارچ و زردچوبه ان

مرسی عزیزم ممنونم

عزیزم انجیر تازه یعنی تر قرمز

بد هست برای معده؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

والا شنیدم ادویه براي تمام امراض معده بده ‌من خودم سوزش معده صبحها دارم ولی بدون ادويه نمیتونم غذا ...

زردچوبه فکر کنم فرق داره ادویه منظورشون فلفل اینا

بله محرک گوارشهاستفاده نشهبعد از شش ماه مجازه

وای من خوردم🥲یبار خوردم سوزش داشتم الان باز خوردم 

ولی در کل جز مرغ ابپز سیب زمینی  ابپز نون خونگی برنج سفید بدون روغن هیچی نمیخورم

از منی ک ۴ سال زجر کشیدم بشنو، انتی بیوتیک نخور، انتی اسید بخور تا خوب بشه،تا داروی شیمیایی انتی اسی ...

خوردم 

مثلا پنتوپرازول ۴۰ میخوردم فایده نداشت ۳ تا فموتیدین میخوردن هر وقت اسید بالا میزد انگار نه انگار اصلا فایده نداشت

شربت انتی اسید سر میکشیدم فایده نداشت

الان امپرازول میخورم 

و رعایت غذایی دارم و طب سنتی خدارو شکر دارم بهتر میشم

وای من خوردم🥲یبار خوردم سوزش داشتم الان باز خوردم ولی در کل جز مرغ ابپز سیب زمینی ابپز نون خونگی ب ...

فدای سرت

دیگه نخور

کمی مراعات کن

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن