2777
2789
عنوان

چرا خیلیا گفتن با وکیل ازدواج نمیکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 95 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا یکی از آشنا ها ما میخاست طلاق بگیره همین اتفاق افتاد براش وکیلش از شوهرش باج میگرفت برای اینم ...

خدا از وکیل نگذره حق این خانوم راحت پایمال کردن و فریب دادن الان خوش و خرم دارن زندگی می کنند. 

یه وکیل خانوم دیگه هم می شناختم می امد کارهای شرکت انجام می داد بعد با اینکه می دونست رئیس شرکت متاهل و بچه دار هست باهاش دوست شده بود. انگار با خودشون بگن 

فقط احساس خوش بودن من هست که مهمه !   حتی اگه قرار بشه یه ازدواج به فنا بره برام اهمیتی نداره.  همه راه های در رو قانونی بلد هستم! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دقت کن عزیزم چند ماهی باهاش رفت و آمد کن تا درست بشناسیش

مامانم میگه بیا برو بهش 

خوبه و فامیله 

عموی مامانم هم وضع مالیش خوبه 

مشکل اینجاست من خودم دوسال دانشگاه خوندم اونم رشتم از ابن رشته های خوب نیست دانشگاه دولتی 

دوسالم مونده 

آخه من یه جوری میشم اون وکیله 

دفتر زده 

من شغل ندارم ☹️

چقد راحت به یه شغل برچسب میزنید !!!😳😳

من گفتم ک صرفا نمیشه بر اساس نوع شغل گفت طرف اینطوریه و اینا ولی بلاخره هرکس نظری داره 

ولی ما وکیل درست و آدم حسابی هم داریم 

خب اینکه گفته دختر افتاب مهتاب ندیده میخوام یعنی زیاد با هرزه ها بوده

واقعا اااا 

یعنی فراا روز خیانت میکنه 

میگه برام مهم نیست دختره مهندس باشه 

یا دیپلم 

فقط خوب باشه 

والا پسر عموی مامانم هست گفته من از همکارام نمی خوام دختر سر به زیر و آفتاب مهتاب ندیده میخوام تک دخ ...

این که گفته از همکارام نمیخوام ینی می‌ترسه خانم به قانون مسلط باشه، میخواد خودش دست بالا رو داشته باشه تو رابطه

دختر آفتاب مهتاب ندیده و سر به زیر هم احتمال این که جسور باشه و از حقوق خودش آگاه باشه و دفاع کنه کمتره

اختلاف سنیتون هم یکم زیاده یعنی ایشون از شما خیلی پخته‌تره تو زندگی

اینا نظر منه شاید غلط باشه 

خلاصه مراقب باش 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید