2777
2789
عنوان

چرا خیلیا گفتن با وکیل ازدواج نمیکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا قاضی و وکیل کنسله چون ممکنه به حقی رو ناخواسته ضایع کنن اون موقع حق الناس و نفرین تا ابد گردن آد ...

دوستم به وکیل برای طلاق داشت بعد همه اش بهش مشاوره می داد که اگه می خواهی راحت جدا شی از خیر مهریه ات بگذره و ...  آخرش جدا شد و بعد چند وقت فهمیدم که شوهرش که از فامیل های دور وکیل بوده باهاش تبانی کرده بوده. 

با قانون خونه که خود خانومه کار کرده بود و پولش را داده بود رو هم از دستش درآوردن! 

خیلی هاشون دیگه چیزی براشون حق الناس نیست فقط دنبال پول مفت هستن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

عزیزم آدم داریم تا آدم صرفا بر اساس شغل نمیشه گفت این چنین ادمی باشه خواستگار شما هم

والا پسر عموی مامانم هست 

گفته من از همکارام نمی خوام دختر سر به زیر و آفتاب مهتاب ندیده میخوام 

تک دخترم باشه 

اونا هم من و معرفی کردن

حالا 11سال ازم بزرگه

دوستم به وکیل برای طلاق داشت بعد همه اش بهش مشاوره می داد که اگه می خواهی راحت جدا شی از خیر مهریه ا ...

دقیقا یکی از آشنا ها ما میخاست طلاق بگیره همین اتفاق افتاد براش وکیلش از شوهرش باج میگرفت برای اینم هیچ کاری نکرد فقط ازش پول گرفت

والا پسر عموی مامانم هست گفته من از همکارام نمی خوام دختر سر به زیر و آفتاب مهتاب ندیده میخوام تک دخ ...

دقت کن عزیزم چند ماهی باهاش رفت و آمد کن تا درست بشناسیش