2777
2789
عنوان

مرگ چقدر یهویی اتفاق می افته

210 بازدید | 22 پست

یکی از هم شهریمون فوت کرده  یعنی تو خواب فوت کرد  الان داشتم کلیپ تولدشو نگاه میکردم چقدر ذوق زده بود فقط ۲۳ سالش بود 

انگار چشاش برق میزد می‌گفت باورم نمیشه. کلمه ای پیدا نمی‌کرد بابت حس خوش حالیش و ذوقش بگه  

وای که دلم کباب شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد. چقدر ارزومه بدون درد و بیماری یه شب بخوابم و تمامممم.

نه اینکه با درد و رنج و بیماری بمیرم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

اره واقعا مرگ یهویی هست 

یکی از استادای دانشگاه ماهم چند سال پیش 

یکشنبه که اومد درس داد 

فردا دوشنبش داشته میرفته بیرون تو راه پله ی خونشون ایست قلبی می‌کنه فوت می‌کنه 

خانومش هم می‌گفت مریضی چیزی نداشته سالم سالم بوده 🥲

خدایا مرسی ♥️

حال خونوادش الان.. 💔

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

پدربزرگم نشست رو پله کفش بپوشه همونجا تموم کرد نشسته 

مادربزرگم نیم ساعت بعد رفت دید نشسته هرچی صداش زد جواب نداد تکونش داد فهمیده فوت شده 

سکته قلبی البته سکته سومش بود

مرگ این مدلی نعمتیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دختر بود پسر چقد سخت کاش جوان مردن نمی بود چقد سخته 💔

پسر بود حالم بد شد چشاش از ذوق می‌درخشید فکر کنم اونی که عاشقش بود براش تولد گرفته بود 

پسره تو کلیپ می‌گفت نمیتونم توصیف کنم حسمو و آنقدر عمیق خندیدن و زار زار گریم گرفت