2777
2789
عنوان

از دستم مادرشوهرم میگم خودکشی کنم حامله ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 66 پست
بنظرتون برم خونه بابا قید همه چیو بزنم بخدا از دیروز چیزی نخوردم کسی به هیجاش نیس روز نیس من گریه نک ...

بله پاشو برو

بگو هروقت خونه جدا گرفتی بیا دنبالم

بگو بچت هم وقتی به دنیا اومد میام میندازم پیشت و طلاق میگیرم.

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گناه داری پسفردا بچت بیاد بااونم همین رفتارو میکنن 

یجوری باهاشون ب توافق برس و کنار بیا بلخره سرسفرشون میشینب و شوهرت هرچی باشه نتونسته یه خونه زندگی جدا برات بزاره ولی دیدی چاره ای نیست جدا شو 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بله پاشو بروبگو هروقت خونه جدا گرفتی بیا دنبالمبگو بچت هم وقتی به دنیا اومد میام میندازم پیشت و طلاق ...

شوهره هم میره دنبال کارای طلاق و تمومش میکنه. 

خواهشا راحت بهش مشاوره ندین. 

ممکنه یک جمله باعث بهم ریختن کل زندگیش بشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مجبوری به خاطر بچه ات بمونی

به نظرم 

چرا اون ت ورو حرص بده

تو حرصش بده

برو سر یخچال و خوب بخور

بزار غرغر کنه

انقدر غرغر کنه تا جونش دربیاد

فک کن رادیو روشنه 

کافیه بی محلی کنی جمع میکنه خودشو 

شوهرت زیر حرفش زده....بخاطر همین بدقولی داری عذاب میکشی...چجوری میگی مرد خوبیه.......من نمیتونم به همچین آدمی بگم خوب............شمارو نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به نظرم برو خونه بابات. بچه هم بده خودش. چون مطمئن باش تا وقتی پدرش مادرش زنده هستن از اونا جدا نمیشه. باید همنیجور خون دل بخوری. بچتم به دنیا بیاد باز تربیت بچه و ایناشم دخالت دارن دیگه بدتر. یه افسرده روانی میشی . پس تا اولشی بیا از اون زندان بیرون خودتو نجات بده. چون میگی مال و اموالم مهمتره براش پس به هیچ عنوان حاضر نیس جدا شه ازشون. دلت برا جوونیت و جسم و روحت بسوزه

شوهرم میگه تو درک نمیکنی شرایطمو مینم نمیتونم جدا شم پس طلاق بگیر

عجب

شما رو فریب داده دو قورت و نیمش هم باقیه

یعنی نمی‌تونه یه خونه جدا بگیره بقیه اموالو پس بده؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بحث یخچال نیس فقط ما اصن حریم شخصی نداریم یهو میاد تو اتاقمون جرعت ندارم سر بزنم خونه بابام مخ شوهرم ...

خیلی سخته میفهمم فقط چارش اینه از اونجا برید بیرون زندگی کنید که اونم میگی امکان پذیر نیست

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
شوهره هم میره دنبال کارای طلاق و تمومش میکنه. خواهشا راحت بهش مشاوره ندین. ممکنه یک جمله باعث بهم ری ...

به این میگی زندگی. اسارت از این بهتره

مگه به همین راحتیه طلاق بده؟

باید مهریه بده

چون خونه جدا نگرفته نمی تونه عدم تمکین بگیره شوهرش

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

نرو و به طلاق فکر نکن. الان بارداری هورمونات هم بهم ریخته. پاشو قشنگ میوه بخور. خوراکی بخور. هرکی ه ...

درادامه این حرفم بگم غذا هم بیشتر درست کن و اخم کرد غر زد بگو اخر شب ضعف میکنم باید غذا بخورم تااروم بشم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پدر مادرت از وضعت خبر دارن؟