2777
2789
عنوان

از دستم مادرشوهرم میگم خودکشی کنم حامله ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 66 پست
تو که صبر کردییه ماه دیگه هم روشحرف منو گوش کنتو عذاب بده مادرشو وقتی همسرت نیستهمسرت اومد مهربون با ...

وای یه عفریته روانی ایه که نگم یه حرفی بزنم ۶ تا میزاره روش به همه میگه منو خراب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه عفریته روانی ایه که نگم یه حرفی بزنم ۶ تا میزاره روش به همه میگه منو خراب میکنه

واقعا عجیبه 

چطور حاضر شدی بری باهاش تو یه خونه زندگی کنی؟؟؟!!!!!

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

تو که صبر کردییه ماه دیگه هم روشحرف منو گوش کنتو عذاب بده مادرشو وقتی همسرت نیستهمسرت اومد مهربون با ...

چی میگی خانم تو عذاب بده مادرشو یعنی اون خونه زندگی مال اون مادر هست که بابتش زحمت کشیده این خانم فقط طرف حسابش شوهرش هست باید تکلیفشو با اون روشن کنه خونه جدا بگیره این خانم بره هم این خانم تو آرامش باشه هم اون مادر شوهر پدر شوهر بدبخت

چقدر ساده و بچه ای

اون خونه دیگه مال توعه احمق نباش 

صداتو بنداز تو سرت بزن به سلیطگی بنشونشون سرجاشون

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

مادرشوهر منم همینه 

باور کن

سه بار انجام بدی شل میکنی

مادرشوهرمن 6تا عروس داره 

فقط یکیشون چون جوابشو میده ازش میترسه و ..

بقیه رو رنده میکنه و قورت میده

دارم میگم تنها هستید جواب بده و...

همسرت اومد ناز مادرشوهر رو بکش و خودتو بزن به اون راه

کمی سیاست بازی میخواد

خودش روانی میشه همه رو پس میده و میرید خونه خودتون

امتحان کن 

طرف حساب شما هیچ رقمه مادر شوهرت نیست شما اومدی تو خونه اونا زندگی میکنی آرامش زندگی اونا رو گرفتی لعد بهش میگی عفریته برو با شوهرت صحبت کن تکلیفت روشن کن مادر شوهرت گناهی نداره خونه زندگی خودشه

چی میگی خانم تو عذاب بده مادرشو یعنی اون خونه زندگی مال اون مادر هست که بابتش زحمت کشیده این خانم فق ...

داره میگه خونه از همسرشه و به اسم این خامونه

علاوه بر این اینا دروغ گفتن به دختر مردم 

حداقل اینه که با عروسش مهربون باشه

نه اینکه بجنگه 

اونم زن حامله 

داره میگه خونه از همسرشه و به اسم این خامونهعلاوه بر این اینا دروغ گفتن به دختر مردم حداقل اینه که ب ...

شوهرش خونه رو از سر قبرش آورده یا پدر مادرش خونه رو کردن به اسمش چون خونه به اسمش هست یعنی صاحب همه چی هست آقا پسر نه خیر این طوری نیست

داره میگه خونه از همسرشه و به اسم این خامونهعلاوه بر این اینا دروغ گفتن به دختر مردم حداقل اینه که ب ...

بعدشم دختر مردم از شوهرم چرا چشمشو روز اول درست باز نمیکنه ببینه با چه خانواده ای داره وصلت میکنه فقط چشمشو دنبال خونه مال اموال بوده

خب زدن اسمش ک پیششون زندگی کنه جهیزیه رو یه بخشیش اوردم ببرون استفاده کردم

کدوم بیرون؟

آهان پس طمع کردی به اموال پدرشوهر ولی نمی دونستی تو هچل میوفتی

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش