2777
2789

مامان من همیشه به ظاهر میگه دختر خوبه دختر نعمته ولی باطنی خیلی زن ستیزه ....

مثلا راجب دخترا یه جور خاص حرف میزنه مخصوصا وقتی مجرد بشه .همیشه میگه دختر شوهر واسع چیشه ولی دختری ببینه مجرده یه طرز خاص نگاش میکنه و به حالت دلسوزی که ازدواج نکرده .همیشه تو طلاق زنو مقصر میبینه و اعتقاد اینه زن خوب نبود یا شوهر داری بلد نبود مثلا شوهر من مشکل رفتاری خیلی داره همش به من میگه تقصیر تو هست زبون نداری .....بلد نیستی شوهرو خر کنی و.....

وخیلی چیزای دیگه دلم واسه نسل خودمون میسوزه داریم تاوان کج فهمی این نسل رو پس میدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قدیمی ترا رو میتونم درک کنم رسانه ای نبوده سوادی نبوده یه چیزایی تکرار شده رفته تو ذهنشون بعضی از الانیا بدترن آدم شاخ در میاره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

زنای قدیمی همه همینن

مامبزرگم وقتی فهمیده بود جنسیت خواهرم و خیلی ناراحت شده بود گفته بود آره داداشت تنها شد کاش پسر میشد یجوری میگه انگار من خواهر نمیخواستم

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

ی عده همینن دیگه ....اونروز شوهرم میگفت دومیمم اگ خدا بزرگی کنه بهم دختر بده اسمشو میخوام بزارم فلان بعد مادرش خنده ی الکی کرد سرشو راست کرد بالا ب معنی نه‌‌‌..ینی دختر نه....متنفرم ازاین تفکرات براهمین خیلی وقته آدما رو یکی یکی دارم پاک میکنم مگه من برا تفکر وخواسته بقیه زندگی میکنم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

دوست من هم  میگه قدیمی ها  پسردوست بودن ارث بهش ندادن و ...

خودش دختر داشت

پسر زاییده  (چه بهانه ی الکی ای  میگه شوهرم  زود یتیم شده پسر می  خواسته)

بهترین غذاها  مال  پسرش  است

پسرش دخترش  را  میزنه  ،  زور میگه  ، قلدری می کنه

همیشه داره  حرف  پسرش را  میزنه  انگار  نه  انگار  دختر  داره

حواسش  نیست  از مادرش بدتر شده

قدیما کارشون بسوز و بساز بوده 

معتقد بودن ک زن کتک بخوره ، زجر بکشه بایدددد بسازه

برا همین الان ی زن بخواد طلاق بگیره و حق خودشو بگیره میشه آدم بد ک چرا با زندگیش نمیسازه و با خیلی چیزا کنار نمیاد