2777
2789
عنوان

کیا اپلیکیشن میلی رو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست
اره، برای اینکه کلا خیال خودتم راحت شه، میتونی اسماشون تو گوگل بزنی، مثلا مجوز های میلی... در یه حدن ...

اهاا متوجه شدم عزیزم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجایی ک من میدونم، معروف ترین همون میلیه

حالا نمیدونم بنا بر میزان معروفی، قابل اعتمادم هستن یا نه😅

مثلا زرپاد با اینکه بنر هاش تو سطح تهران هستن ولی بسیااااار بدقوله

تاجایی ک من میدونم، معروف ترین همون میلیهحالا نمیدونم بنا بر میزان معروفی، قابل اعتمادم هستن یا نه😅 ...

اگه بشه همون میلی رو نصب میکنم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خلاصه هر چی خواستی بزنی، من دارم😅🙊لطفا بگو کد دعوت بدم

باشه عزیزم نصب کردم کدتو میزنم 

لطفا سمت میلی و.... نرو .

انقدر که مردمو بیچاره میکنن. ما 200 ت طلا داشتیم اولا تو اون ۱۲ روز که کلا بستن انگار ن انگار ک شاید کسی پولشو لازم داشته باشه.بعداز ۱ ماه ما میخواستیم پول ماشین بریزیم رو 200 ت حساب باز کرده بودیم دیدیم قانونشو کردن روزی فقط ۵ت برداشت بزنی منم مجبور شدم النگوهامو بفروشم.

بعدش درست شد روزی 50ت برداشت.

حالا الانم یکهفته است همسرم برداشت زده پول تو حسابمون نمیاد  خدا لعنتشون کنه ان شاءالله که مردمو مسخره ی خودشون و کاراشون کردن.

کسایی هم ک تبلیغ میکنن ب خاطر اون چندرقاز سوتی هست که هدیه گ

میگیرن.

اگه میخوای طلای انلاین بخری تو بورس سهام های طلا مثل عیار,کهربا , طلا و چندتای دیگه هست خیلی بهتر از این اپلیکیشت هاست.

لطفا سمت میلی و.... نرو .انقدر که مردمو بیچاره میکنن. ما 200 ت طلا داشتیم اولا تو اون ۱۲ روز که کلا ...

واقعا چه بد

کسایی هم ک تبلیغ میکنن ب خاطر اون چندرقاز سوتی هست که هدیه گمیگیرن.اگه میخوای طلای انلاین بخری تو بو ...

مرسی عزیزم

سلام دریا خانمیه بار گفتین بینیتون رو عمل کردین من دنبال دکترم تو تهرانمیشه اسم دکترتون رو بهم بگین؟

محبی