2777
2789

چای و غذا هر چی میخوره میمونه جلوش انگار اومده مهمونی. ایشالا هر چه زودتر من از این خونه میرم بعد ببینم من نباشم همگی چه خاکی تو سرشون میریزن بی عرضه ها

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر مردها همین اند.تازه الان دیگه بچه ها هم کمک نمی‌کنند تو جمع کردن

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تازه خوبه تو فقط باباته من داداشمم هست

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

نه همه رو جمع می‌کنه تمیز می‌کنه

اینجور ادما پسرشون هم به درد بخور میشه نه مثل مال ما.‌.

نه 

مجبورش کردیم بنده خدا سفره هم جمع میکنه از ما بیشتر کار میکنه😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تازه خوبه تو فقط باباته من داداشمم هست

اون نره خرا هم هستن سه نفرن واسه همین زودتر میخوام از اینجا گورمو گم کنم خسته شدم دیگه 

مجرد بودم حتی یه لیوان اب میخواست یا کنترل یه متر ازش دورتر بود ماو از اتاق صدا میکرد 😑

اینم همینه جورابشم باید ما بدیم

نه والا بنده خدا ظرف شام دیشب رو هم تنهایی شست 

چون دوران دانشجویی و ...استان دوری افتاده کلا  خودش کارای خودش رو انجام میده 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…