2777
2789
عنوان

باور نمیشه همسایه مون خیانت کرد به زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 106 پست
دقیقا .بهت قول میدم قبل وضع مالی هم این گوه رو می‌خورده ولی آشکار نبوده .ولی تاوان دل شکسته این زن ...

دقیقاً 

امیدوارم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به پول و بی پول نیست پولدار میشناسم پور و اطراف متعهد و پایبند در صورتیکه زنش یه قرون نمیارزه بی پول ...

واقعا؟ مگه پولداری که هرز نپره و پابند زن خودش باشه هست اصلا ؟؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اطلاعات خاصی نیست مغازه و ماشین خریدن و خونه کوبیدن و از نو ساختن که جلو چشم همه ست ما هم دی ...

وای اینا چقدر بی حیا هستن که در ملأ عام جشن هم گرفتن

خدا جواب این پسرو مادر پدرشو بده ان شإالله 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اره هست چرا نباشه .یکی از نزدیکام به خدا دارم میبینم .زنش یه قرون نمیارزه.شرایط مالی عالی ولی پایبند زندگی .

درست میگی ولی قطعا آدمای اصیل هم پیدا میشن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من این آقا رو نمی دونمولی یه آقا بود هر روز با زنش دعوا داشت آخرم سرد شد یه زن دیگه گرفت ک چهره اش ا ...

بازم دلیل نمیشه کارش توجیه بشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

وای اینا چقدر بی حیا هستن که در ملأ عام جشن هم گرفتنخدا جواب این پسرو مادر پدرشو بده ان شإالله

خیلی ما فک کردیم مستجرشونه

بنظرم همه چی زیر سر مادرشوهره بود چون خودش همیشه در حال رفت و آمدع شب و روز خونه پسرش پلاسه

اره هست چرا نباشه .یکی از نزدیکام به خدا دارم میبینم .زنش یه قرون نمیارزه.شرایط مالی عالی ولی پایبند ...

تازه به دوران رسیده ها معمولا خیانت میکنن مردایی که تو خانواده پولدار بزرگ شدن کمتر اهل خیانت و گنده کاری میکنن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
گنج چیه مگه دوره ناصر تیرکمونه ممکنه کار خلاف کرده باشه .حالا ما براش چکار کنیم ؟ برای زن اولش و ...

خیلیا دنبال گنج هستن

اطراف ما حتی میشناسم کسی رو که با گنج زندگیش زیر و رو شد

اره هست چرا نباشه .یکی از نزدیکام به خدا دارم میبینم .زنش یه قرون نمیارزه.شرایط مالی عالی ولی پایبند ...

خداحفظشون کنه . ببخشید مذهبی هستن؟